Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI OBRAČUNI
Povratak na članak

Objavu izvještaja o arbitraži vladajući će iskoristiti za obračun s Toninom i Janšom

U Sloveniji je objava izvještaja KNOVS-a iskorištena za napad na šefa KNOVS-a Mateja Tonina, opozicijskog političara kojeg smatraju odgovornim za objavu

Komentari 10

HO
homophob
15:41 25.11.2019.

Problem nije granica nego nesposobni nenarodni drzavni aparat Hrvatske! Granica ide od usca rijeke Dragonje prema staroj medudrzavnoj talijansko/Jugoslavenskoj granici na moru prema medunarodnom pravu razgranicenja mora. Kada Slovencima dode do mozga da je polovina piranskog aerodroma u Hrvatskoj i da tu nema cjenkanja nego buldozere i preorat pa napraviti odlagaliste smeca omeksat ce im retorika i arogancija kao erekciono hendikepirani pimpac. U pregovore se uvijek ide s maksimalistickim zahtjevima a popustati se moze kasnije ako za to ima razloga!

VL
ST
stjepanbalkan
14:50 25.11.2019.

Jasno je svakom civiliziranom covjeku da je presuda EU arbitraže međunarodno važeća i dio je međunarodnog pravnog sistema. Jasno govorimo samo o civiliziranim ljudima, narodima i prostorima jer drugdje se može svaki ugovor, presuda suda ili obaveza tumačiti drugacije sukladno plemenskoj kulturi i primitivnoj naturi.

VL
Avatar Jezik za zube
Jezik za zube
13:05 25.11.2019.

Slovenci se sluze svakojakim prljavim metodama, ali sve u interesu Slovenije , ali kakav je interes imao tadasnji SDP-ov predsjednik Hrvatske Vlade Ivica Racan koji je Sloveniji poklonio hrvatski teritorij ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.