Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRUBIO MU GLAVU
Povratak na članak

Obilježja islamističkog terorizma: Nakon brutalnog ubojstva policija na ispitivanje privela devet osoba

Okrutno ubojstvo osudili su i muslimanski čelnici. Ovaj nasilni čin mnoge su javne osobe doživjele kao napad na bit francuske državnosti i na njezine vrijednosti - sekularnost, slobodu vjeroispovijesti i slobodu izražavanja.

Komentari 3

ZI
zimerman
09:34 18.10.2020.

Tako je to ,dodje emigrant da se kruha najeda i kada se dobro najede počne da siječe glave onima koji su ga nahranili . Ništa bolje se i ne može očekivati od sljedbenika lažnog proroka muhameda . Kada je lažnini prorok muhamed protijeran i Meke prihvatili su ga zidovi koji su ga od smrti sačuvali najeli i napili , ubrzo nakon toga lažni prorok se digao protiv onih koji su mu pomogli pa je vlastitom rukom odsijekao 500 židovskih glava , upravo onih koji su mu pomogli. Tu islamsku tradiciju nastavljaju njegovi sljedbenici koji su od boga prokleti

VL
IK
Ikonoklast
14:51 17.10.2020.

To je taj "razvijeni" napad kojemu tezimo, tj. bar teze 95 % medija i 100 % nevladinih udruga.

VL
HA
Hanok
17:18 17.10.2020.

Mi smo samo jedan korak iza ovoga. Puca se po vladi, sve što ne valja brzo kopiramo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.