Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Novinar DW-a: 'Njemačka vodi rat s desnicom, a lijevi ekstremisti i islamisti nam prijete demokraciji'

Negatori korone, islamisti i lijevi ekstremisti također ugrožavaju demokraciju. Neki više, neki manje. Služba za zaštitu ustavnog poretka mora ih imati sve u vidu, smatra Marcel Fürstenau, novinar Deutsche Wellea čiji tekst prenosimo u cijelosti

Komentari 5

DU
Deleted user
18:43 16.06.2021.

Lijevi ekstremizam je u Njemačkoj daleko, daleko jači no desni. Samo se to do sada zataškavalo jer u principu cijeli zeleni pokret spada u tu kategoriju. Ovo je jedan od prvih ozbiljnih izvora koji ukazuju na to!

VL
XA
xaron
16:25 16.06.2021.

Članak jeo Njemačkim desničarima, a slika je Poljskih (?) protestanata.

VL
ZI
zimerman
00:34 17.06.2021.

Islamisti i ljevičari će uništiti Njemačku . Desničarima nazivaju ljude koji vole svoju državu

VL
PP
Pucvala_premium.2
18:42 16.06.2021.

Njemci imaju sluzbu za zastitu ustavnog poretka , a njihove stranke financiraju ekstremnu ljevicu u Hrvatskoj , gdje je nasa sluzba za ustavni poredak ? Dayton je ustav BIH , Njemacka negira Dayton , konstitutivnost Hrvata u BIH , pritscu Hrvatske politicare , gdje su nase sluzbe , sta kad bi HCSP osnovala institut i financirala Njemacku ekstremnu desnicu , jel to dopustile njihove sluzbe??Sto se njihove ljevice tice , njihova moc je na migrantske glasove , sve dok muslimani ne budu i politicki organizirani , onda me zanima hoce li biti welcome

VL
SI
sisavac
08:23 17.06.2021.

hahaha, najbolje da se vi vratite jednoj stranci, nacional-socijalističkoj, uvedite jednostranački sustav, koji je isto demokratski, jer svatko ima mogućnost kandidiranja... čemu se mučiti sa 200 stranaka ko mi hrvatskoj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.