Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im jasno
Povratak na članak

Novi izbori stajat će Vukovarce 500.000 kn. Zašto? Ne zna se

Zasad je poznato tek da se izbori moraju raspisati u roku od 60 dana, da će grad voditi povjerenica I. Azenić Dubravčić i da neće biti proračuna za 2011.

Komentari 3

SP
spancro
11:43 27.12.2010.

vidi se da ovi na slici uopce ne gladuju

VL
SA
satar
23:46 11.12.2010.

jadni mi sa starom ali i sa novom vlasti u gradu.Jedan je roker pjevao Vlasta je kurva.

VL
VE
velikazmija
08:46 07.02.2011.

ovo sad čeka i na državnoj razini srbi i crveni i to je crvena hrvatska -- stanimirović kuka što srbi imaju nekoliko stranaka i to s pravomm isto pravo vrijedi i za hrvate ili žele da se crvenimoo -- zatoo -- zato ovi su se napljačkali za nekoliko generacija - valjda će stati -- jer dtugi će istim stopama ovih -ja tako razmišljam ---

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.