Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konkretne upute
Povratak na članak

Nove smjernice EU: Puno hrane kojoj je istekao rok moći će se donirati

Agencije za hranu u nekim članicama EU izradile su upute za sigurnu konzumaciju namirnica kojima je istekao rok, no u Hrvatskoj toga nema. Smjernice daju odgovor i što napraviti s paketom jogurta ako je oštećen te na druga pitanja kako bi se umanjio rizik

Komentari 7

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:21 16.12.2017.

ma da ?pa mi kupujemo staru hranu kojoj je istekao rok!

VL
DU
Deleted user
19:37 16.12.2017.

Pa zar je to fotografija hrane kojoj je istekao rok? To sto je prikazano su ocigledno ostatci od prerade povrca. Kad vec toliko pisete o toj vaznoj temi, onda se bar potrudite prikazati ono o cemu pisete!!

VL
CA
capto a parva
20:00 16.12.2017.

Budućnost nacije ovisi o načinu na koji se hrani.

VL
U1
ursus_1212
11:04 17.12.2017.

Jogurt u frižideru može trajati i mjesec-dva nakon isteka roka.

VL
DU
Deleted user
18:43 16.12.2017.

U Hrvatskoj je općenito najveći problem prašuma nejasnih i neusklađenih propisa. Ako ljudi i žele nešto pozitivno učiniti, nailaze na toliko obrazaca, uputa, potvrda i dozvola koje moraju dobiti....da odustanu . Kada bi toliko nadzora, pažnje i prepreka imali kriminalcici u ovoj zemlji, ne bi bilo toliko pokradenog i uništenog. Kao da se trude što više zakomplicirati i sakriti smisao u svemu, da bi lakše (p)lovili u mutnom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.