Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆAN OPREZ
Povratak na članak

Njemački znanstvenik: 'Zaraza majmunskim boginjama moguća i preko kontaminiranih površina'

Vjeruje se da se majmunske boginje uglavnom širem putem bliskog fizičkog kontakta između osoba.

Komentari 3

TH
Thufir
22:00 05.07.2022.

Zapravo, nešto slično kao i kod Covid19 bolesti. Puno vjerojatnije je da je virus s oposuma prešao na šišmiša, a onda preko ljuskavca, vinske mušice i nosoroga kroz narodni lijek za mlohavu ćunu, prešao na čovjeka, nego da je prošao kroz dvoja šlampavo zatvorena vrata američkog laboratorija u Kini. I ovdje će još svašta izmisliti samo da se bolest što manje povezuje s jednom promiskuitetnom seksualnom manjinom.

VL
WT
WTF!
14:46 05.07.2022.

Pfizer,iz javnog dokumenta o nuspojavama covid cjepiva,1 od njih: Autoimmune blistering disease (autoimuna bolest mjehurića (plikova). Uzrokuje: plikove na koži i sluzokoži po cijelom tijelu. Može zahvatiti usta,nos,grlo,oči i genitalije. Kaj su u stvari "majmunske boginje"?🦧

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.