Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNA ODLUKA
Povratak na članak

Njemački politolog otkrio: Kako je Merkel spriječila rat na Balkanu

Zamislimo samo da je Merkel zatvorila njemačke granice, da je Austrija zatvorila svoje granice, a onda i Mađari

Komentari 10

MA
Majkomoja
16:15 21.12.2021.

A joooj Merkelica se dobro zafrknula i sad treba ispasti heroina. Možeš mislit

VL
Avatar StormRaider95
StormRaider95
16:57 21.12.2021.

Kad želiš izglanjcati nečiji lik i djelo, počneš s o tezama gdje nije svako zlo za zlo i gdje ispadne da su Njemci, tj. Merkel, žrtvovali svoj komfor da spase Balkan od krvavog rata 🤭🧐 Ako je i od PRPR previše je, to vam ni pas s maslom pojeo ne bi. I onda takve spinove -oslobodiš- premium sadržaja, jer što je laž mora biti svima dostupna 🤥

VL
KN
knox
16:34 21.12.2021.

kakav bahati tip...sto se on umislja? Pa da nije nje bilo svih tih problema i ne bi bilo! A balkan bure baruta, jel, kakve gluposti. Pa sve te ratove su vodili ili zapocinjali uglavnom ta "kulturna gospoda"

VL
SI
Silvio1
17:36 21.12.2021.

Merkel spriječila rat na Balkanu? Rekao bih: kaj god! Upropastila je Europu. Migrante je pozvala u Njemačku i to u neograničenom broju kako je sama izjavila. Balkan joj nikada nije bio važan.

VL
MA
maja007
16:20 21.12.2021.

Je je sve je tako kako ti kažeš stručnjače, jasno je odavno da svjetske elite žele ratove na ovom području, ali ste bagro provaljeni, Merkel je napravila veliko zlo svom narodu pa kako onda da bilo koga voli, a posebnono nas, obična štovateljica sv elite cionista i iluminata kojima je Bog novac i moć, jake babuskare hvala Bogu da je odlepršala, sad je čeka Božji sud i pakao...

VL
Avatar Foton
Foton
20:23 21.12.2021.

Hrvati su uzasno ogorceni da je Merkel prihvatila imigrante u Njemacku. Nijemci vec manje, upravo izabrali socijaldemokrata koji Je vrlo spreman integrirati te imigrante u njemacko drustvo. Obzirom da im fali nekih milion radnika to ocito ima smisla. Kao stoto dobro znamo, Njemacka privreda je uzor cijelom svijetu. Mozda Hrvati ne razumiju kako uspijesne drzave funkcioniraju i misle potpuno drugacije od Nijemaca. A cijenu znamo, mi s Bugarskom na dnu EU, a Nijemci na vrhu.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
18:15 21.12.2021.

Isti ti Njemci pune kasu od turizma malenoj tvorevini..Isti ti Njemci su prvi priznali neovisnost malene tvorevine. Ista ta tvorevina bi mogla biti malo kulturnija prema Njemcima, da Njemci ne povuku svoje interese iz tvorevine..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.