Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEROR
Povratak na članak

Njemački neonacisti opasniji i od islamista

Prije samo nekoliko dana u više njemačkih saveznih pokrajina uhićena je skupina od 12 opasnih ekstremnih desničara koji su planirali terorističke napade na džamije kako bi isprovocirali stanje slično građanskom ratu i protjerali muslimane. No sredinom prošloga tjedna “vuk samotnjak” u blizini Frankfurta ubio je devet migranata, svoju majku i sebe

Komentari 13

DU
Deleted user
08:53 25.02.2020.

Prestanite sa tom jeftinom propagandom prevedenom iz njemačkih medija! Ne opravdavam nikakvi teror, ali to je bila jednostavno reakcija jednog bolesnog uma na islamizaciju Europe i posebno Njemačke. A i ako ćemo pravo: desničarski terorizam nije dostigao niti 1% islamskog!

VL
FO
fobos
07:10 25.02.2020.

S obzirom na to kako se pojedini stranci ponašaju u Njemačkoj nije ni čudo da se je njemačka zvijer budi iz dubokog sna. A sad ovo s imigrantima je ubrzalo stvar drastično.

VL
Avatar Joja
Joja
08:57 25.02.2020.

A tko je pokreno tu ekstremnu desnicu u Njemackoj? Zasto je nije bilo prija migranata? Jos je drug Zoki predsjednik Hrvatske dok je bio premijer organizirao vlakove pa jedan zaglavio u Madzarskoj. Siri se silom novo bratstvo i jedinstvo sa raznim obicajima i kulturama a to nekima smeta

VL
KO
Kokoiduhovi
19:53 25.02.2020.

Uvijek se od nečega počinje. Prvo spaljivanje simboličnog Krnje, pa onda na stvarne likove, Pa onda ajmo na neku drugu boju - kože, očiju, pa ajmo malo one ...i tak to krene, ljudi se zanesu, nekak im ide od ruke...i.i tak...ma znate već, sve smo to vidli, kaj ne?

VL
SA
Shariel Aron
13:52 25.02.2020.

Koja je to veća opasnost od neoliberalnih leftarda ?

VL
DU
Deleted user
09:19 25.02.2020.

Ekstremna desnica u Njemackoj pstoji jos od zavrsetka 2. svjetskog rata. Narocito je izrazena u bivsem DDR-u.

VL
DU
Deleted user
08:36 25.02.2020.

Imali su uzor. Medjutim, toliko su optereceni ideologijom, da ne sgledavaju posljedice. Mi u HR imamo vlastitih problema, ali vecina ne shvaca gdje to sve skupa vodi. Vecina ne vjeruje u opasnosto budjenja ekstremno desnih pogleda, medjutim povijest bi nam trebala biti uciteljica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.