Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je onda kriv
Povratak na članak

Nisu znali kakvo je stanje u Slogi? To je da čovjek ne povjeruje

U pismu radnici prozivaju Šestaka da je sve znao i Šketa da im je umanjio šanse za otpremninom. O svemu će, kažu, obavijestiti i Europsku komisiju

Komentari 2

Avatar tkozna
tkozna
11:50 11.05.2011.

Meni se vidi da je samo PRIVATIZACIJA spas. Dok Sanader, Friščić Jadranka i ini poput Šestaka, Marinca, Dimača vode podravsko gospodarstvo to ne bu dugo trajalo! Nema pravog vlasnika. Podravku prodati za prave novce pravom gazdi.a NE OVAKO, GAZDE SU S\'I A MI BUMO PLATILI. Bit će bolno, na ovaj način, za par godina ni gaće na štapu nećemo imati. Broj stanovnika Koprivnice je opao u 10 godina za oko 2500 a došlo je novih ljudi iz Bosne, kam su otišli podravci? Što vam to govori, to tak više nemre ići. TONEMO!

VL
FR
friz
14:24 11.05.2011.

na ovakvu presudu mogu samo nadodati,da je korupcija kraljica hrvatske političke scene,u kojoj su se svi dobro \"umrežili\".Tko je..e nas stoku sitnog zuba.Nas treba pokrasti,obespraviti,osiromašiti i kao takove baciti u ralje belosveckih fukara i gansterIa.I zato ovakva smiješna presuda.Narode SAM SI i gol i bos.Svi već rade za vanjske nalogodavce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.