Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propale konzultacije
Povratak na članak

Ništa od obuke, opozicija inzistira na sjednici VNS-a

Podsjećamo, odlukom Vlade omogućilo bi se da u dvogodišnjoj misiji sudjeluje do 80 pripadnika Oružanih snaga RH uz mogućnost rotacije koja bi se provodila na teritoriju država članica EU u 2022., 2023. i 2024. godine i da u istom periodu do 100 pripadnika ukrajinske vojske za potrebe misije može prijeći granicu RH, uz mogućnost rotacije.

Komentari 8

KA
kažemja
09:15 09.12.2022.

Kome je do rata pravac Ukrajina.

VL
DU
Deleted user
11:03 09.12.2022.

Kako Plenković zagovra rat, a budući da nije sudjelovao u ratu u Hrvatskoj ja predlažem da se kao dragovoljac prijavi , ali u borbene jedinice u Ukrajini. Što se tiče pritisaka o kojima priča ZTurovac, a sada nakon njega moždada počnu pričati i još neki nije mi jasno što je tu čudno. Svi koji imaju v ećinu uvijek su se koristili takvim sredstvima kada im je za donošenje odluka falio neki glas. SAada se kao svi pravimo mutavi, a sve je vrlo jasno.

VL
Avatar Cohen
Cohen
12:04 09.12.2022.

Kojeg li gušta natrljat Plenkoviću nos! Kako je sijao, tako će i žnjet. On i njegove prevarantske metode, obećanja inozemstvu, bez pokrića, tajenje podataka, ignoriranje suodlučitelja, optužbe za rusofilstvo i bacanje anateme na 150 godina. Taj buvel valja probužat!

VL
TR
trpimir2022
13:14 09.12.2022.

Ovaj se rat mogao izbjeći, da ga netko na Zapadu, nije toliko želio.

VL
MA
malaliba
15:45 09.12.2022.

Svi iz EU mogu, a mi ne i to zbog predsjednika koji mora biti protiv jer želi dokazati da i on nešto može, pa makar i glupost.Kada je bio rat u Hrvatskoj bili smo sretni što su neki došli i i pomogli u obučavanju naših vojnika, a kako bi tek bili sretni da smo imali toliku podršku kakvu ima Ukrajina, ali nismo, i što sada bi mi trebali odbiti pomoći jer nama nisu pomogli?! Svi ti razlozi, nebi se šteli mešati sistem ne pali jer ako se rat proširi nadrapat će svi jednako. Hvala na minusima, i molim ne prostačite ako mislite da morate komentirati.

VL
SA
sasha68
10:18 09.12.2022.

ovo je ravno onom famoznom izlazenju kad se glasalo o hrvatskoj neovisnosti, neka, napokon vidimo tko je tko

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
11:37 09.12.2022.

Meni se čini da ovo društvo skupa sa Milanovićem traži načina da se izvuče iz političke zamke u koju su sami sebe uvalili. Zato Milanović traži sazivanje VONS-a jer bi tamo kao dogovorno pristao na ovu misiju pa bi i ova sitna boranija odmah to prihvatila i bila sretna što teret političke odgovornosti skida sa svojih pleća. Danas je Plenković izravno odbio tu mogućnost i ostavio im "ili ili" situaciju. Nije ovo glasovanje o HDZ-u i Plenkoviću već civilizacijskoj odluci ili ne.

VL
Avatar uputnik
uputnik
13:24 09.12.2022.

Tko bude glasovao drugačije 'slučajni' će njega ili nju nazvati izdajnikom kao i one sa kojima budu na kavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.