Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Don Damir Stojić
Povratak na članak

'Nisam rekao i nikad ne bih da silovane žene ne mogu zatrudnjeti'

Poznajem jednog istaknutog Hrvata u SAD-u čija je baka silovana. Njegova je majka plod silovanja, a on danas svjedoči da svaki čovjek ima pravo na život.

Komentari 9

KA
kafka
10:11 09.04.2014.

U tom slučaju treba tužiti narod.hr koji je to objavio. Ako to ne učini nažalost gubi vjerodostojnost.

VL
IN
intellegens
10:01 09.04.2014.

Nebi bilo podbacaja da crkva mladima ne zabranjuje koristenje kondoma i kontracapcijskih srtedstava da crkva zaqbranjuje i sprijecava vec 23 godine zdravstveni spolni i gradanski odgoj u skolama da crkva ne zatupljuje mlade ljude.

VL
CR
crop
09:10 09.04.2014.

neka se javno ispriča svim ženama. ovo smatram pozivom na silovanje.

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
09:19 09.04.2014.

pored korupcije,pljačke,nezaposlenosti, kopanja po kontejnerima, poslodavaca koji mjesecima ne isplaćuju plaće radnicima, a spavaju mirne savjesti...pored svih tih problema, ovaj pop je odlučio da se bavi ženskim genitalijama i da siluje žene u mozak...kad to vidiš, dođe ti da zakačišš sliku Tita na zid, iako nikad nisi volio komunizam

VL
UM
Umjereni
09:30 09.04.2014.

Evo već treći dan laprdanje o jednom te istom. Sad će nam još i Pavličić protumačiti, kao da smo debili, da li se Stojić samo nespretno izrazio ili nije. A Pavličić je pravomoćno osuđen zbog obiteljskog nasilja.

VL
Avatar Neron
Neron
11:14 09.04.2014.

Jest, najlakše je zaobilazno: oblati čovjeka, pa si oblatio i ono što govori. Don Stojić je ovisnik? Autor ovog članka je Pavičić, ne Pavličić - kad blatiš, bar blati pravog čovjeka. Netko ovo smatra pozivom na silovanje?!? Znam da je Crkva trn u oku, ali barem smislite logične rečenice!!! Dakle, Stojić već par zadnjih dana ponavlja da nije rekao, niti da ne misli, da žena tijekom silovanja ne može zatrudnjeti. Na kraju krajeva, govorio je o abortusu, a to gotovo nitko i ne spominje. Samo je jedno pitanje: kako ćemo definirati stvarnost koja se devet mjeseci razvija u tijelu žene? Ako je to ljudsko biće, onda abortus jest ubojstvo. Ako to nije ljudsko biće, tada je abortus nešto poput liposukcije. Tko će reći što je ono što se razvija u tijelu žene? Mogu li samo liječnici definirati što je život? Mislim da je to pitanje koje okuplja čitavo društvo. Niti tu rasprava o abortusu ne smije završiti - morali bismo, kao društvo, pomoći ženama kad se nađu u takvoj situaciji. K jarcu, zakonom je zabranjeno napuštati kućne ljubimce, ali isto tako imamo azile za njih. Zar pas vrijedi više? Mudraci spominju ovdje i kontracepciju, nedostatak "spolnog znanja" i sl. To je kao da netko kaže: pijte antibiotike svaki dan da ne biste bili bolesni. Ne kažem, i ja popijem dozu antibiotika kad "vrag odnese šalu", ali to ne smatram rješenjem, nego nužnim zlom. Protiv bolesti se borim higijenom, zdravim životom ... I na kraju, ne umanjujem pravo svakoga od nas da živi svojim životom, no ne mogu prihvatiti da netko određuje u moje ime što jest, a što nije "napredno" i time me svrstava u "niže vrijedna bića".

VL
MR
MrkiMedo
07:38 09.04.2014.

Don Stojic se proslih dana nespretno izrazio ili bio krivo shvacen, ali je u hrvatskim medijima odmah pokrenuta nevjerojatna kampanja pokusavajuci svecenike prikazati nazadnim, zatucanim, blesavim, neskolovanim primitivcima itd. Svi koji su jos zivjeli u bivsoj drzavi, odmah su se prisjetili takve prakse u ono doba. A onda je upravo zbog tog i takvog pritiska na Crkvu, ona postajala sve jaca u narodu. Pa ce tako biti i sada.

VL
MA
macor
07:44 09.04.2014.

Ovo mu je sve namjestio onaj komunjarski portal Narod.hr. Sram ih bilo. Trebao bi pravdu traziti na sudu za svoje pretrpljene dusevne boli.

VL
FL
flatline
22:44 08.04.2014.

Nisi!? Što sada ti i Markićka podvaljuje??? Instant priučeni svećenik koji se u komuni skinuo s dopa, pa navukao na boga dobije malo pažnje i odmah misli da je uhvatio boga za yaya.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.