Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnica iz Klinike 'Dr. Fran Mihaljević':
Povratak na članak

'Nikad nije bio toliki broj bolesnika priključen na ECMO aparatu. Na respiratoru i trudnica (31)'

Poručila je da je situacija u Intenzivnoj ozbiljna

Komentari 35

Avatar strukovna_perjanica
strukovna_perjanica
13:13 17.10.2021.

Onaj tko se ne želi cijepiti a ima sve mogućnosti ne bi ni trebao biti na intenzivnoj. Taj je svoj put izabrao pa neka ga ide na svoj trošak do kraja. Zauzima donošenjem svoje odluke respirator za pacijente koji suu doživjeli (primjerom) nekakvu nesreću ili su doživjeli srčani infarkt ili neko drugo teže oboljenje - pa im je potrebno to mjesto.

VL
DU
Deleted user
15:52 17.10.2021.

Nevjerojatno je kako se komentari brišu i ostaju samo podobni!!! Ovaj članak je eklatantni primjer manipulacije jer nigdje ne piše da su na respiratoru oboljeli od corone ali se to između redaka sugerira! Što opet militantnim coronašo a daje za pravo vrijeđati necijeplke ne i pozivati na nasilje protiv njih!

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
16:04 17.10.2021.

‘ Nikad nije bio toliki broj bolesnika priključen na ECMO aparatu’. alamy/pixsell stock fotografija prilozena uz clanak potvrdjuje ovu izjavu.

VL
MK
mkey
14:32 17.10.2021.

"- Među hospitaliziranima s težom kliničkom slikom nitko nije cijepljen." ----> Koliko je to točno ljudi, te od čega je teža ta klinička slika. Koliko je teška? Ako kažem da imam "veću tjelesnu težinu" bez da to kvantificiram na načim da usporedim s nečime, što sam zapravo kazao? Ako imam "veću težinu", koliko sam težak? Pa ovo niti pas s maslom ne bi pojeo. Još jedna stvar; s obzirom da znamo kako je naše zdravstvo organizirano, koliko se sigurno može kazati da netko nije "cijepljen" ako je, primjerice, završio ne intenzivnoj te živi sam pa nema ukućane koji bi mogli kazati je li unesrećeni "cijepljen" ili nije? Pretpostavljaju li jednostavno u bolnicama da netko nije "cijepljen"? Pitam za prijatelja.

VL
DU
Deleted user
12:54 17.10.2021.

Ne piše da li boluju od covida ili možda čak i gripe jer su rekli pred više od mjesec dana da se je i ona pojavila, a inače se pojavljuje krajem godine. Ili možda ima i nekih drugih bolesti pa pluća ne funkcioniraju kako treba. Ako su svi od covida, ajme nama, a zima nije ni počela.

VL
SK
Skate
13:10 17.10.2021.

Ugledni znanstveni časopis ‘Nature’ demantirao je ministra zdravstva Vilija Beroša, koji je na prošlotjednom saborskom zasjedanju naveo kako cijepljeni puno manje prenose koronavirus nego necjepljeni. Time je opravdao nametnute covid-potvrde zdravstvenim radnicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.