Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks u školi
Povratak na članak

Nezadovoljni bi mogli razmisliti o otvaranju katoličkih škola

Preporučena literatura u kojoj se tvrdi da transeksualnost i homoseksualnost nisu bolest izazvala žestok revolt

Komentari 16

CV
crna vrana
09:25 14.11.2012.

Otvaranje Katoličkih škola je jedini mogući odgovor nasilnom nametanju LTBG svjetonazora u državi koja ne poštuje ustavno pravo roditelja da odlučuju o odgoju svoje djece. Dežurni LTBG-ovci me slobodno mogu etiketirati primitivnim, zatucanim, nazadnim , homofobnim i sličnim ad hominemm diskreditirajućim epitetima i vokabularom mržnje , a ja ću nasuprot njima smo doslijedno i argumentirano braniti njihovo i svoje pravo na drugo i drugačije mišljenje , stav i svjetonazor.

VL
CH
Charlemagne26
09:35 14.11.2012.

"Nezadovoljni bi mogli razmisliti o otvaranju katoličkih škola" 1. Odlicna zamisao! 2. Sretan im put!

VL
Avatar fidelio
fidelio
09:45 14.11.2012.

Ima ateista i agnostika koji ne žele da im curica dođe iz škole i opali iz prve: "Mama, ja sam zapravo muškarac!" Zašto bi oni morali zbog glupog programa ići u katoličku školu? Zašto bi židovi i muslimani koji se ovom isto protive morali otvoriti "katoličku školu". Ovaj program nije protiv katolika, nego protiv zdravog razuma.

VL
OG
Oger
09:53 14.11.2012.

14.11.2012. u 09:25h crna vrana je napisao/la: Osnuj katolicke skole. Sagradi ih, placaj sve troskove skolovanja. Samo ih nemoj otvarati na racun svih poreznih obveznika vec iskljucivo na vlastiti racun. O.K.?

VL
JA
james49
09:54 14.11.2012.

Naslov članka sve govori i potpuno je istinit. Nezadovoljni su oni, koji sami nisu u stanju, zbog svojih osobnih frustracija i neznanja vlastitoj djeci, kvalitetno objasniti probleme i okruženje u kojem se odvija život. Krstili su me, prićešćen sam i firman ali i dalje mislim da je KC zadrta i zaostala te previše opsjednuta sama sobom , i da bi trebala početi ženiti svoje svečenike kako bi isti imali iskustvo iz prve ruke o vrijednosti i važnosti obitelji.

VL
IO
Iohannes
10:02 14.11.2012.

Eto, strategije: uvedi ideologiju u škole pa nek vjernici bježe u geto! Naprotiv, katolici na to ne smiju pristati, čak i kada bi mogli oformiti dovoljno katoličkih škola! Oni se trebaju izboriti za normalno školstvo jer na to kao građanii - zajedno sa drugim građanima koji su drugačijih uvjerenja, ali na temeljne stvari gledaju podudarno - imaju pravo i dužnost! Zato katolici moraju biti svjesni svoje odgovornosti za društvo i skupa sa svim normalnim i konstruktivnim ljudima ga trebaju čuvati i izgrađivati a ne iz njega bježati i prepuštati ga kojekakvim manipulatorima i slugama tko zna kakvih lobija.

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
10:12 14.11.2012.

Neka se izvoli lijepo ova ljevičarska vlast pobrinuti da građani mogu izabrati zdravstveni odgoj sukladan njihovom svjetonazoru. Prethodna vlast je išla na mogućnost izbora, a ovi lažno umjereni ljevičari su pokazali svoju totalitarnu prirodu. Inače sam umjereno desno politički orijentiran,, ali na sljedećim izborima iz inata glasam za ekstremnu desnicu. Uvest ćemo mi obavezan vjeronauk u škole pa se vi onda lijepo slikajte sa svojom rodnom ideologijom. Dirnuli ste mi u djecu i nema više labavo.

VL
Avatar fidelio
fidelio
10:12 14.11.2012.

@Iohannes Baš! Što dalje? Kad Vlada uvede program da su crnci i bijelci bili jednaki kroz povijest, onda će crncima preporučiti da otvore Crnačke škole? Kad kažu da je Domovinski rat bio samo nepravedni masakr nad Srbima, hoće li preporučiti braniteljima da otvore Braniteljske škole? Gdje staje ova glupost?

VL
CV
crna vrana
10:15 14.11.2012.

14.11.2012. u 09:53h Oger je napisao/la: 14.11.2012. u 09:25h crna vrana je napisao/la: Osnuj katolicke skole. Sagradi ih, placaj sve troskove skolovanja. Samo ih nemoj otvarati na racun svih poreznih obveznika vec iskljucivo na vlastiti racun. O.K.? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ovakav tipip referiranja na moj komentar bilo je i za očekivati. Međutim, gospodine Oger, nisu hrvatske škole gradili, niti proračunsku stavku za obrazovanje pune samo LTBG-ovci , ateisti i agnostici i vaši istomišljenici, nego prvenstveno vjernička večina u Hrvatskoj (pod tim podrazumjevam, katolike , pravoslavce, pripadnike svih evangeličkih, baptističkih ,luteranskih i drugih kršćanskih crkava, muslimamske vjernike,kao i pripadnike drugih religijskih zajednica) koji su uglavnom protiv svjetonazorskog diktata MInistarstva obrazovanja. U tom kontekstu, ono što roditelji ,sukladno svojim ustavnim pravima i slobodama, izaberu za odgoj svoje djece će se i financirati iz proračuna kojieg sami pune. Jasno, ili vam treba nacrtati !?

VL
C1
c11dugi
10:17 14.11.2012.

Naj smjesnije su osobe iz ovih kvazi foruma i slicnih antinormalnih organizacija koji svima sole pamet o demokraciji, a u stvari su najzadrtiji anti demokrati. Velika, ogromna vecina ljudi ne prihvaca kao normalno ovo sto propagiraju LTB-ovci, i sad bii vecina trebala ici u nove skole, a u drzavnim bi ostali oni. I ovo uplitanje katolicke crkve je smislena provokacija, jer ispada da su samo katolici protiv toga, a ne spominje se da su i muslimani, zidovi , pravoslavci te i agnostici i ostali nevjernici takodjer protiv toga. Jer vjera nema veze sa zdravim razumom pa tako insinurati da su vjernici protiv, a recimo agnostici za je tendenciozno.

VL
DU
Deleted user
11:18 14.11.2012.

Ma uzmite mi sve što imam, nabijte mi porez 90%, ali djecu mi nećete dirat!!!

VL
DU
Deleted user
11:41 14.11.2012.

Nezadovoljni bi mogli razmisliti o otvaranju katoličkih škola --------------- 14.11.2012. u 09:53h Oger je napisao/la: ------------------ Pa ja ih to cijelo vrijeme nagovaram, samo ja bih proširio i na druge stvari, kojih je Hrvatska prepuna. Tako da bismo uskoro došlii do plaćanja obrazovanja. Po meni je to jedini način da , blago kazano, „razmaženi“ , sa epitetima „umišljene sirotinje“, narod urazumi .Ako ćeš glumiti, može, ali o svom trošku

VL
YA
yan
14:02 14.11.2012.

Izgleda da neki roditelji misle da ako se djecu uči o homoseksualnosti ta djeca hoče - neče postaju homosek. , kako drukčije objasniti taj silan otpor koji pružaju toj temi , nikako nemogu proniknut kaj im je u glavi ,, zašto opčenito imaju takav eksplicitan stav u seksualnosti , možda prebacuju na djecu svoj podsvjesni strah od seksualnosti , mišljenja sam da ti roditelji imaju više problema sa seksom nego njihova djeca , opče je poznato da se protiv problema svake vrste , tako i spolnih , borimo znanjem i edukacijom.

VL
NO
NoseyCat
15:04 14.11.2012.

@jednaobicnacitateljica: A tko ti to dira djecu? Nastavnici? Ne želiš imati obrazovanu djecu?

VL
NO
NoseyCat
15:06 14.11.2012.

Bolest je u glavama tih roditelja. Zatucano do boli.

VL
DD
ddh
15:25 14.11.2012.

Sarkasticno bi se moglo reci, da su ti roditelji na krivom putu. Pa odkuda tim roditeljima pravo, da u jednoj demokraciji ala Josipovic + Milanovic (komunist agnosti k+ komunist-ateist) sebi umisljaju kako ce oni smjeti odgajati vlastitu djecu. Da si ti roditelji umisljaju, da ce oni, a ne Jovanovic odredjivati sto je za nihovu djecu bolje? Pa nije Hrvatska niti Njemacka niti Svedska, pa da se odgoj djece samo tako prepusta ocevima i materima. Pa nedaj Boze, da se onda pojavi jos i nekakva baka koja moli krunicu a ne lijepu kapu partizanku. Ne, to ne ide tako. Zar ce se dozvoliti, da netko u toj drzavi posumnja u iskrene namjere Josipovica i Milanovica? Zar ce netko dozvoliti jednom ocu ili materi, da mozda djetetu kazu drukciju istinu od tog dvojca, od tog dvojca koji je popio svu pamet toga svijeta? Nemoguce. A tko ne vjeruje nek pazljivo cita to, sto razna inteligencija navijaca dezerterskog kluba na Iblerovom trgu pise. Ali sto se moze. Ta iblerovaska inteligencija je beskrajna. Zar ne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.