Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reagiranje
Povratak na članak

'Netočno je da Legac potražuje novčanu naknadu od 1,2 mil. kuna'

Odvjetnik koji zastupa Gorana Legca reagirao je na članak objavljen na našem portalu pod naslovom "Prskalo, Legac i Kandžija traže 3,3 milijuna kuna zbog otkaza u HAC-u"

Komentari 3

RI
risnjak007
16:35 15.11.2012.

Hoće li konačno ovo društvo smoći snage i stvari nazvati pravim imenom. Taj sindikalni lupež najveće je zlo HAC-a. Lažov koji je vistruko kažnjavan radi marifetluka se prestavlja kao borac protiv korupcije. U HAC-u se nikada neće moći provesti restrukturiranjeje dok se njega ne procesuira i potjera van iz tvrtke. Pod plaštom sindikalne borbe on je počinitekj mnogih kaznenih djela. Vrijeme je da se stvari nazovu pravim imenom.

VL
RI
risnjak007
16:44 15.11.2012.

Kad se priča privede kraju, pod uvjetom da Legac bude oslobođen krivnje (što nebi trebalo biti iznenađenje) naravno da Legac treba uzeti od hac-a sve što mu po zakonu i pripada. Tada će ovaj sindilkalni lupež izmisliti novu konstrukciju kako institucije nisu dobro odradile svoj posao.

VL
SI
simple10
17:56 15.11.2012.

Vidi ovoga...ekipa Klarića,Krapljana i ostalih mir.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.