Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi zbog korone
Povratak na članak

Nervoza u zatvorima: nema izlazaka, ograničeni posjeti...

Korištenje pogodnosti češćeg dodira s vanjskim svijetom korak je k premještaju u blaže uvjete izdržavanja kazne, no to je sada prekinuto

Komentari 3

SC
schwertransport
09:08 22.06.2020.

Pa ne kuzim.....ako si u zatvoru valjda treba biti neka stega kao i svugdje.

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
07:57 22.06.2020.

Da samo u zatvorima. Nervoza je svugdje a alkohol se toči u potocima. Pogledajte samo statistiku prekršaja i kaznenih djela u zadnja dva mjeseca. Psihijatrima se opseg posla povećao tri puta.

VL
DU
Deleted user
09:18 22.06.2020.

I sad netko nek priča da po cesti ne hodaju slobodno kriminalci. Pazi ovo, zabranjeni izlasci a zaslužio u namanju ruku doživotni kaznu, pa su dečki nervozni! Ma jedan 9 mm 9x9 parabellum i terapija protiv nervoze je uspješna za takve likove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.