Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX!donosi
Povratak na članak

Neokrunjeni Messija: Leo na mukama

Uoči Brazila imao je čak 109 utakmica više nego Maradona prije Meksika

Komentari 4

DU
Deleted user
20:09 22.07.2014.

Ne može jedan igrač sve sam, pa makar bio i najbolji u povijesti. Da nije bilo "božje ruke" možda ne bi niti Maradonina Argentina osvojila prvenstvo, pa zar bi zato Maradona bio manje velik? Prosječnu Argentinu Messi je svojom igrom doveo do finala i zasluženo dobio dobio Zlatnu loptu. Ali čak i da nije tako, pa čak i da Argentina nije prošla skupinu, Messi je najveći!

VL
DU
Deleted user
20:03 22.07.2014.

Ne može jedan igrač sve sam, pa makar bio i najbolji u povijesti. Da nije bilo "božje ruke" možda ne bi niti Maradonina Argentina osvojila prvenstvo, pa zar bi zato Maradona bio manje velik? Prosječnu Argentinu Messi je svojom igromgrom doveo do finala ali time nije zaslužio Zlatnu loptu, već zato što je je zaslužio Messi je najvići, neovisno o tome kome je pripala Zlatna lopta, a Messi ju je zaslužio, riječ je Zlatnu loptu

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
08:29 22.07.2014.

Trofeji su ono kaj se piše/pamti al ja sam već i prije SP par put napisal isto. Razlika je u tom kaj je Maradona i male momčadi činil velkima. Messi jednostavno ni nit nositelj igre nit vođa....i tu priča završava !!! Uostalom i Mourinho koji malo više zna o nogometu neg svi mi kaj komentiramo je izjavil isto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.