Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bespravna gradnja
Povratak na članak

Ne smiju se legalizirati građevine sagrađene mimo zadanih planova

Nije isto ako je netko gradio u skladu s planovima, a nema dozvolu ili ima tri kata više od dopuštenog, kaže H. Hrabak

Komentari 11

IM
imra
22:11 08.06.2011.

Je Bačiću u pravu si

VL
1J
1japan
23:58 08.06.2011.

e sad je ovaj počeo s oproštenjem srat.

VL
CU
cunt
03:19 09.06.2011.

gradili apartmane bez dozvole,,,,,,,,,,sviiiiiiiiiiiiijecka zemlja nema šta i čudiš se zakaj rumunji prije ušli u EU budi sretan da afganistan ne uđe prije

VL
PR
presidenthr
07:05 09.06.2011.

Ovom zloćinačkom kartelu bi trebalo podjeliti činovničke plate od 5000HRK mjesečno, i natjerati ih da nešto rade, jer upravo zahvaljujući njima i njihovom besramnom guljenju investitora, ovoliki je broj bespravno sagrađenih objekata. Nacrt za objekat dobijete na zapadu u svakoj većoj trgovini građevinske opreme i sav građevinski materijal je certificiran, čemu onda guliti investitore zaračunavanjem basnoslovnih tarifa od strane ove mafije.Gori su od naših dalmatinaca, ovi bar rade mjesec-dva u sezoni i zarade za cijelu godinu, dok ova crtkarala uspiju jedan dva projekata u godini i od toga mogu živjeti pet godina.

VL
OM
omer
07:27 09.06.2011.

Ako se donese zakon da če se moći legalizirati bespravno sagrađeni objekti, a sigurno će se donjeti jer vladi treba novac, jer više nemaju ništa za prodati, bojim se da će siromašni koji su gradili iz nužde platiti najveću cijenu. Kuće za odmor i apartmanske zgrade treba 100% biti skuplje od sirotinjskih kućica gdje stvarno sirotinja živi.

VL
IV
ivicas
07:32 09.06.2011.

tzv hrv. aritekti su najvece gulikoze i propast ovog drustva , unistili su obalu na legalan nacin i sada se boje da im vlast ne izmakne , u sibir s njima

VL
X2
xychhr-200
08:09 09.06.2011.

Upravo takvi koji imaju zgrade više za tri (i više) katova od dopuštenog zagovaraju legalizaciju... To su u pravilu političari i drugi muljatori koji su se \"obogatili\" preko noći i bespravno sagradili takve zgradurine... pa je logično da sada traže legalizaciju.

VL
PE
pep
08:32 09.06.2011.

da u sistemu sve stima nebi ni bilo bespravne gradnje a opet nebude sve legalizirano jer za vjerovati je da cijena bude masna, uostalom ovaj zakon se ne donosi za sirotinju.

VL
PE
perozagreb
19:29 09.06.2011.

Obratili ste se Branku Bačiću? To je aparatčik koji provodi stranačke prioritete. I bez obzira što je čovjek s mora, dok je radio u ministarstvu mora, otočna orjentacija i projekt koji zapošljava 5 ljudi na otoku sa 180 stalno nastanjenih, uglavnom staraca, nije ga ni malo zainteresirao, kao ni njegove podređene. On je još jedan od mnoštva hadezeovih službenika, zaduženih da ovu zemlju što prije predaju uniji.

VL
ZA
zagrebHR
22:07 09.06.2011.

recimo da ovaj zakon i počne djelovat kako je planirano i što će onda bit sa objektima koji se ne mogu legalizirat, hoće li bit srušeni. najrealnije je da mnogi koji mogu legalizirat to neće učinit a drugi će nastavit bespravno gradit jer kako su mogli ovi možemo i mi. to se dogodilo nakon zakona o legalizaciji 92-95, objekti nisu legalizirani a onda je iza toga došlo do eksplozije bespravne gradnje i nereda još većeg nego u socijalzmu. bačić nije dao odgovore na neka pitanja nego se ide predizborno, evo vam zakon a kasnije što bude.

VL
SL
Slavek
12:10 27.08.2011.

Legalizirati treba samo one koji su napravili kuce za stanovanje da bi rijesili stambeno pitanje a nikako se ne smiju legalizirati apartmani, jer to prelazi u interes i zaradu. Na zalost zakon donose bas ti koji su sagradili ogromne apartmane.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.