Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škola u vukovaru
Povratak na članak

Nastava samo po danu jer bi đake mogla ubiti struja!?

Rupe od metaka: Petnaest godina nakon završetka rata zidovi škole još su truli i izbušeni

Komentari 4

LA
Lavica7
13:15 13.06.2012.

Sramota! Toliko se nakralo na racun domoljublja i rata... Jednom godisnje se proipaju sladunjave rijeci i silne ko bajagi zahvale, glavonje polazu vijence, a to da grad nije obnovljen, da skole nisu popravljene, da je hrana preskupa, da nema posla...nikom nista. Vidimo se iduce godine na proslavi. Do tada...taj grad i ti ljudi ne postoje.

VL
NA
najme
13:48 13.06.2012.

Usput rečeno, negdje sam načula da se zaposlenima prijeti jer se bune i traže obnovu zgrade. Navodno im se prijeti da šute jer će školu zatvoriti, djecu rasporediti u druge škole, a bundžije otpustiti. Slobodno me demantirajte ako sam nešto pogrešno navela jer bih voljela da sam u krivu.

VL
OG
Oger
14:49 13.06.2012.

Eto ti ga na. Sad je Jovanovic kriv, a dvadeset godina skola stoji takva. Kad su se najprije popravljali samostani i crkve (koji ni upola nisu tako stradali kao ova skola)umjesto skola, vrtica i bolnica onda nitko nije ni zucnuo. Svi su se bojali boljsevika iz HDZa i crkve.

VL
OB
-obrisani-
15:45 13.06.2012.

Pazi ti lijepe starohrvatske riječi đak, vidi se da je u Vukovaru simbioza uzela maha. Što se tiče škole, jeftinije je učenike prebaciti u druge škole nego da se riskira nečiji život , ali kako bi se onda više uzimalo iz državnog korita? Ili je ovo možda jedina OŠ u Vukovaru?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.