Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČNA LUKA
Povratak na članak

Napokon se oglasili s Tuđmana o ratu avio kompanija: Model poticaja dobio je sva potrebna odobrenja

- Pozdravljamo inicijativu od strane Ministarstva mora, prometa i infrastrukture koja ide u smjeru potpore nastojanjima povećanja prometa u Zagrebu, o čemu će se razgovarati i na sastanku zakazanom za početak idućeg tjedna - poručuju iz MZLZ.

Komentari 4

RE
reborn
21:01 15.04.2021.

Tak je to... CA dobiva stotine milijuna zajmova, poticaja i garancija od države, a "siroti" Ryanair dobiva besmislene pogodnosti od zračne luke... Naravno, sve javnim novcem.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
17:06 15.04.2021.

Sve zemlje subvenciraju momentalno svoje avio kompanije. Ali kada jedna kompanija ne igra fair-play i steti domicilnoj avio kompaniji a drugoj skoro poklanja ono sto domacoj naplacuje u zlatu. Onda na to drzava mora reagirati. Jos u momentu kada see ta strana kompanija isto subvencionira drzavnim novcem. Onda moramo i mi reci Stop! Ne ide to tako prijatelji! Moramo se jednom poceti ugledati na Madjarsku, Austriju, Sloveniju... a ne se sami servilno zrtvovati u korist stranaca.

VL
HA
HERCEGOVA@AC
16:43 15.04.2021.

"Tako je Vlada Croatiji u studenome dala 88,5 milijuna kuna državne potpore za naknadu štete od pandemija koronavirusa. Krajem 2020. Vlada je CA dokapitalizirala s 350 milijuna kuna, a uplaćeno joj je iz državnog proračuna i 250 milijuna kuna zajma za osiguranje likvidnosti i stabilizaciju poslovanja. Ukupno je za spas CA država samo lani dala 688,5 milijuna kuna. S potporom s kraja 2019. od 250 milijuna kuna, koja je pretvorena u zajam, taj iznos doseže gotovo milijardu kuna, točnije 938,5 milijuna kuna." Malo je to za toliki broj zaposlenika (koliko ih ono ima?) u CA.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
18:15 15.04.2021.

Ova godina bice jos gora za avio-prevoznike,samo ce najmocniji ostati "u zraku",zato treba C-Avio kompaniju odjaviti,na neodredjeno vrjeme,jer ona samo gubitke gomila,sve zamrznuti,i cekati bolja vremena,a to sigurno nece skoro doci,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.