Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ljudi u bolnici
Povratak na članak

Napadnuti ruski oporbeni aktivisti: Nepoznata osoba upala je u ured i razbila bocu s kemikalijom

Napad se događa nakon trovanja glavnog ruskog oporbenog čelnika Alekseja Navaljnog nervnim otrovom iz skupine novičoka

Komentari 3

RE
reborn
10:05 09.09.2020.

Sada kada cijeli svijet promatra Rusiju i mjesto trovanja Navaljnog, baš sada bi se napad ponovio?!? Naravno, pri napadu nitko nije stradao... Ovaj napad smrdi, jače nego neškodljivi dezinficijens koji je korišten u "napadu".

VL
MC
McDonaldTrump
22:04 08.09.2020.

Lazovi, sami su si iscenirali napad. Dubrad komunisticka.

VL
SO
Sotona
19:49 08.09.2020.

Aktivisti ruske oporbe rekli su da ih je u utorak napala nepoznata "može biti isto preobučeni Aktivista". Nadalje može biti tako inscenirano ; a može biti da su nekome dojadili i ne trpi njihovu slobodu osoba koja je u njihoveihove urede u Sibiru ubacila bocu s "kemikalijom",votkom ? a strašno nešto čak dvije su osobe primljene u bolnicu radi pregleda I evo ti opet zna se otrov - zaočok . reći će onaj poglavica iz svijete NATO. ,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.