Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Covid potvrde
Povratak na članak

Najavljene kazne do 50.000 kuna Možemo daje na Ustavni sud

Na ovaj Vladin prijedlog oporba je odmah reagirala tražeći da o tim novim mjerama odlučuje Sabor dvotrećinskom većinom, a najavilo se i traženje očitovanja Ustavnog suda

Komentari 4

KA
kavranbird
20:58 02.12.2021.

Bravo za vladu ! Zahvalni što se i na taj način štiti zdravlje i životi ljudi. Treba još uvesti zakonsku mogućnost tužbe protiv onih koji su nekog zarazili te izazvali smrt, teške patnje u bolesti i svaku štetu.

VL
MI
mirkec68
20:31 04.12.2021.

koji sugavi svjet🤗🤗🤗

VL
DU
Deleted user
22:31 02.12.2021.

Trebali bi se svi redom testirati barem dok nas omikron dohvati. Tada će biti žali Bože i testova i svakakvih potvrda. Samo da i on ne ostavlja posljedice na organizam kao ovi do sada, a ako bude, eto nove panike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.