Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u udolini pokraj ceste
Povratak na članak

Na Sljemenu pronađen mrtav muškarac (35). Nema tragova koji bi upućivali na kazneno djelo

Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na to da se radi o kaznenom djelu ili o posljedici prometne nesreće, izvijestila je policija

Komentari 4

MT
mel_torme
01:16 17.08.2021.

Pronađen u 1 sat po noći?? Uzalud se ponavlja da su vrućine i da se ne treba izlaziti van bez potrebe i piti dovoljno vode. Tijelo pri brdskom usponu pri ovakvim temperaturama troši puno više vode nego što se može ponijeti na biciklu.

VL
IP
info_punkt
02:07 17.08.2021.

ma nije to baš tako. Prvo, na Sljemenu je nešto hladnije nego u Zagrebu. Drugo, vozio sam po zvizdanu slične rute bezbroj puta, dovoljno je ponijeti litru i pol vode za piće i još toliko za polijevanje po glavi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.