Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje
Povratak na članak

Na samom smo europskom dnu: Pravednost po zapošljavanju u rangu Srbije,Crne Gore...

22,5% Hrvata smatra da mnogim ljudima iz siromašnijih zemalja izvan Europe treba dopustiti da se dosele i žive u Hrvatskoj

Komentari 1

IB
iva.begovic
08:41 25.06.2020.

Dobro se sjećam kada je Plenković najavljivao da će promijeniti HDZ. I nije da možda nije pokušao. Ali HDZ se prmjeniti ne može, previše je tu korupcije i uhljebništva. Jedini način da se HDZ promijeni na bolje (što doista i želim) jest da na duži period ostane ostane bez vlasti kako bi se pročistio od brojnih onih koji su u toj stranci zbog sinekura i nadleštva. Sa Plenkovićem kao predsjednikom HDZ ima potencijala u vodstvu ali nema potencijala u članstvu tj. mainstream-u. Dovoljno je dugo Plenković uzalud " krečio". Stranka semože transformirati jedino odozdo. Nakon što u dva-tri mandata izgubi vlast pa se 220.000 članova pročisti od korumpiranih i uhljeba. Samo tako, najmanje 8 godina bez vlasti tj. sinekura i HDZ će se pročistiti. Onaj tko je na kormilu poštenih može biti i budala i kao takav je bolja opcija od pametnog na kormilu nepoštenih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.