Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljoprivreda
Povratak na članak

MUP potvrdio komunikaciju s Tolušićem, USKOK provodi izvide

Ravnateljstvo policije u kontaktu je s potpredsjednikom Vlade, a USKOK je medijima potvrdio da je pokrenuo izvide.

Komentari 20

KA
karlodrago
19:47 23.01.2019.

Tolušić sve krivce može naći samo u Mostu,SDP-u i Ž.Z-u

VL
KO
kold
19:47 23.01.2019.

Ostojić se u sve miješa kao Vegeta hoću reći da takav kalibar čovjeka ne bi trebao biti u odboru za nacionalnu sigurnost.

VL
DU
Deleted user
20:05 23.01.2019.

Pozivati na zatvor s pozicije ministra? U zemlji u kojoj postoji trodioba vlasti! Sam si sebe diskreditirao prijatel! A sad adio...

VL
DU
Deleted user
20:34 23.01.2019.

Da se ovolika moralna panika digla nakon debakla s borbenim zrakoplovima, nakon otkrića grupe Borg, nakon što su provaljene gomile vladinih laži serviranih tijekom tih afera, sada bismo mogli vjerovati da ima ponešto istine u orkestriranom zgražanju provladinih medija i pojedinaca. No istina je i da bi u tom slučaju danas imali neku sasvim drugu vladu, skloniju poštenom i iskrenom odnosu prema hrvatskim građanima. Ni MUP, ni DORH ni SOA nas u vrijeme najvećih vladinih afera nisu častili priopćenjima i najavama svog djelovanja, a vidi ih sad - kao da se natječu tko će zdušnije poraditi na Plenkovićevim zahtjevima. Kada je hrvatska javnost tražila da ispitaju okolnosti podebljavanja Plenkovićeve saborske većine, mučali su kao ribe, ma ni zijevali na prazno nisu. Njima je izgleda važno raditi samo kad im aktivnost ide uz dlaku Plenkovićeve vlade.

VL
CI
cicibela
23:13 23.01.2019.

Kakav providan i plitak igrokaz! Ova odnarođena, arogantna oligarhija polako, ali sigurno tone u živo blato koje sama stvara. Em potcjenjuje zdrav razum Hrvata, em pokazuje koliko su neinteligentni u smišljanju alibija za svoju diktaturu.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
19:59 23.01.2019.

ova priča je jako šuplja, a tolušić je jako sumljiv vozače mu uhićuju radi sms afere ...

VL
KA
kalimera
05:48 24.01.2019.

Svaka država ima mafiju.U Hrvatskoj mafija ima državu.

VL
DU
Deleted user
20:22 23.01.2019.

Trideset godina poslije nemamo izgrađene institucije sistema. I dalje se o svemu odlučuje u CKu koji se zove HDZ. Tu se upravlja medijima, policijom i tajnim službama. Baš kao u stara vremena.

VL
DU
Deleted user
09:28 24.01.2019.

Osobno bih rado slušao o recimo nadolazećim Izborima i novom Izbornom Zakonu, gdje se treba mnogo toga mijenjati, loš je i kao takav mora biti ponovo napisan! Kako ljude "na određen način prisiliti" da osim svog prava da glasaju, "shvate da im je to i dužnost"? Porazno bi bilo da imamo izlaznost na izbore oko ili niti 50%?Tolušić je za Hrvatsku ovog trena najmanja briga koju će riješiti policija i SOA?! Ova afera pokriva drugih bar desetak, koje neću nabrajati? Svi Vi koji pratiti društveno političke događaje u RH znate kakve sve probleme trebamo rješavati, od skupoće komunalne naknade, ovrhe, smeća, slivnih voda, kanalizacije, vodovoda (govorim o Zagrebu), pa tako x - y stvari koje strše nedovršene? Kada će napokon završiti suđenje Sanaderu, Vidoševiću, Bandiću i mnogima, koji traju desetke godina? Sve se to skriva iza afere Tolušić, pa baš ako hoćete i krađe zaliha žita iz silosa, za koje i dan-danas nemamo pojma kuda je nestalo! Samo nam građanima mažu oći!!!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:14 23.01.2019.

Znaci, zena sa slike je bila tajno pracena i snimana u aferi sa Vasom i njegovim odavanjem tajnog pracenja prostitutki haha. U svom prvom komentaru sam rekao da je to Vasina skola. A i Tole ipak ponekad nosi okrugle cipele. haha

VL
DU
Deleted user
20:10 23.01.2019.

Meni je samo zanimljivo kako naš Plenki na vladi zahvaljuje mediju (kojeg kontrolira!) na korektnosti?! i SOI (koju kontrolira) na brzom i učinkovitom djelovanju!!!! Također izjave nekih (mudrih)ministara/ica/ kako je sada vrijeme da institucije pokažu kako su učinkovite i vratee povjerenje naroda u iste HIC!!! Dok nije tako važan član HDZa ili političke vrhuške otkriven (ili možda falsifikatom optužen) te iste institucije nije trebalo pozivati da rade a nisu ni radile.Ustavni sud je najviši i najveći pokazatelj kako u HR stvari funkcioniraju.BJEŽI TE LJUDI IZ OVE MOČVARE DOK MOŽETE!!!!!!

VL
MI
misho32
20:58 23.01.2019.

zavaravaju javnost , nije kriv taj koji je načinio tu fotomontažu već tjednik Naconal koji je objavio takvu primitivnu podvalu za koju je svima odmah jasno da se radi o podvali.Nevjerojatno kako nas vozaju i prave budalama i na što sve pristajemo.

VL
RZ
Rocky.Zg
20:36 23.01.2019.

Treba dati te fotografije stručnjacima , a ne SOS-i koja pita ministra jel ima takve cipele i sat, pa na temelju toga donosi “stručno” mišljenje. Trebaju neovisni IT stručnjaci to pregledati, jer SOA-u kontrolira HDZ pa im se ne može vjerovati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.