Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA PRESUDA
Povratak na članak

Možete li vjerovati da je zaposlenica Hondina salona dobila otkaz zbog ove odjeće?

Iz Hondina zastupstva reagirali su tvrdnjom kako nikada neki zaposlenik nije dobio otkaz zbog jedne opomene vezane za dress code. Smatraju da su postupili adekvatno. S time se očito svi ne slažu, pa je tako njihova Facebook stranica zasuta negativnim komentarima.

Komentari 15

PI
pop ivan tolj
13:43 17.09.2020.

ako postoji dres cod kako se treba odjevati onda su u pravu za otkaz. Ovako odjevena ne treba dolaziti nigdje na posao. Što si je umislila. Isto kao ona jučer u Saboru. Stvarno je previše kako se te žene danas oblače i ponašaju.

VL
VA
vadis1
14:56 17.09.2020.

Postoji dres cod trebas ga se pridrzavati. Ne mozes biti na profesionalnom radnom mjestu odjevena neprimjereno osim ako se bavis nastarijim zanimanjem. Molim vas pogledajte neke srpske "ozbiljne" talk show vidjet cete kako se neke zene odjevaju da bi pokazale svoje tijelo vise nego prilici.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:13 17.09.2020.

Neka se obrati drugarici pejović. Ona lijepo izgleda, ima smisla za oblačenje i voli pokazati balvane, a prije svega ne poštuje instituciju u kojoj radi.

VL
DU
Deleted user
14:42 17.09.2020.

Finta kao eto ona diskriminirana... Pa bu sasda tražila x milijuna odštete zbog duševne boli.... I dobila bu...

VL
RE
reborn
15:20 17.09.2020.

Njezino bivše radno mjesto nije primjereno za njezin stil odijevanja. Zaista nema potrebe mijenjati svoj osobni dress code, nego pronaći posao primjereniji tome kako se odijeva.

VL
BL
blackpetar
17:37 17.09.2020.

"psihološki uznemirena" 🤣🤣🤣🤣

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
14:04 17.09.2020.

"... nikada neki zaposlenih nije dobio..." - A na "birou" tolko pismenih čeka, čeka... valjda su iz krive otadžbine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.