Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnik Mosta
Povratak na članak

Kristić zatražio obustavu građevinske dozvole za projekt Golf na Srđu

Kristić proziva bivšu Vladu da se ponijela diletantski, a u prilog tome nabraja niz "činjenica".

Komentari 14

KR
kris0000
18:15 29.04.2016.

A koliko će Vlada morati platiti penala, iz džepova poreznih obveznika, vlasniku projekta Golf na Srđu ako nakon toliko godina rada i natezanja projekt zaustavi? O tomu gosp. Kristić ne razmišlja. Evo, dočepao se fotelje u Saboru pa zagovara ii ukidanje suvereniteta Republike Hrvatske na način da naše državne službe ne smiju izdati građevinsku dozvolu bez odobrenja vanjskog čimbenika (pa bio to i UNESCO). Gospodine Kristiću, zaboravili ste da se na tu temu u Dubrovniku održao i referendum, a rezulatate svi znamo. Hoćete li uskoro zagovarati i zabranu gradnje golf terena na Ivanjici? Odite saditi i brati mandarine, nemojte sa tako važnoga radnog mjesta skupljati jeftine bodove jer nam je to svima prozirno, a vi biste indirektno pa kasnije direktno opet udarali i kopali po našim džepovima. Sramotno...

VL
KA
kajinx
18:35 29.04.2016.

Kad se jednom izda dozvola, gotova priča! Ovi iz Mosta mi stvarno idu na živce.

VL
DD
ddh
18:29 29.04.2016.

Ovaj je prolupao uostalom kao i svi provincijski pomocnici serifa iz MOST-a. Nisu se trebali prikljucuvati HDZ-u, nego su se trebali udruziti sa kocnicarima svakog moguceg naptretka, odnosno sa kocnicarima svega i svacega, prostacima sa Iblerovog trga ili sa sindikalnom mafijom na celu sa kumovima Novoselom, Ribicem, Matijasevicem i Severom. Jer te hrpe neprijatelja Hrvatske s Iblerovog trga, demagoga i bezkarakternih bezveznjaka iz MOST-a, te profesionalnih lijencina i niskoristi iz sindikata uz podrsku komunistickihmedija, su ti koji su Hrvatsku doveli na rub propasti. I ako ich se pusti jos par mjeseci od Hrvatske nece ostati niti "H". A sve je moguce u drzavi gdje sustavi ne fukcioniraju i gdje udbasi i suradnici KOS-a (Nikad umrlih!) poput Mesica, Josipovica i raznih Pusica kao i Terselickih vode kolo.

VL
DU
Deleted user
19:00 29.04.2016.

MOST je tražio tripletnu vladu,to je i dobio 2 opzicije i jednu vladu,koja je ovo grupa huligana.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:55 29.04.2016.

Ne razumijem zasto je problem zelena trava i bogatasi koji vuku kolica na tom brdu? Hoce li netko odnijet brdo sa sobom? Tu gdje ja zivim, u krugu 5 km ima bar 10 golf igralista. Prave naselja u golf igralistu. Ljudi iz dvorista igraju golf. Pa Hrvatska zivi od turizma.

VL
K2
kritičar_2
20:06 29.04.2016.

Zabraniti Židovima bilo kakvu gradnju na Srđu.

VL
Avatar Oneill
Oneill
15:12 30.04.2016.

Halo investitori čitaj te ovo da znate kako ćete proć u Absurdnoj Hrvackoj.

VL
AJ
ajmo
18:47 29.04.2016.

Koji smo mi ludi narod bog neka nam je u pomoći malo bi ulaganja pa nebi pa bi se mrkali pa da neuđe strašno.Kmeti smo mi robovi i neznam kako smo uopće uspijeli stvorit svoju Državu .Nismo mi nego za ovce ćuvat i to bi pogubili.Za nas je toljaga i jaram jer nismo za ništa uzalud nam sve bogatstvo koje imamo kad pameti nemamo koliko stane pod nokat.

VL
ST
stomiovotreba
18:57 29.04.2016.

O cemu ovaj prica?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.