Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mostarski Aluminij uskrsnuo iz mrtvih. Uoči Uskrsa oživili ga Izraelci

Dioničari (radnici i Federacija imaju po 44 posto, a Hrvatska 12 posto) prihvatili ponudu izraelsko-kineskog konzorcija M. T. Abraham grupe za najam proizvodnih postrojenja u kojima bi već za nekoliko mjeseci pokrenuli proizvodnju. U prvom valu na posao će biti pozvano 200 radnika, a kasnije možda i svih 900

Komentari 3

IV
ivicin
12:23 14.04.2020.

narod koji pustinju preobrazi u plodnu oazu bez problema ce alumnij preobraziti u respektabilnu kompaniju..

VL
IV
IVRI
12:48 14.04.2020.

Baš mi se zadnjih dana mota po glavi: Kako da se hrvatski narod (s obje strane granice) uozbilji i poput Izraelaca uzme svoju sudbinu u svoje ruke. Ni njima država nije pala s neba nego su je izgradili neopisivom slogom i marom.

VL
DA
danijelrukavina4
18:21 14.04.2020.

Aluminij će uvijek imati budućnost. Od čega se rade avioni. Od aluminija. Od čega se rade rakete ? Od aluminija. Od čega su se počeli raditi automobili ? Od aluminija. Koji je materijal otišao u svemir ? Aluminij. Aluminij nikada ni nije trebao propasti. Propao je jer su ga vodili političari, a ne stručnjaci. A političari su gramz.... idi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.