Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Most Drava već dvije godine dovršen 99,7% i – na čekanju

Hrvatska autoceste ponudile su izvođačima radova sporazum kako bi napokon završili radove na mostu koji je trebao biti gotov još 2013.

Komentari 2

DU
Deleted user
07:26 16.10.2018.

Otvorenje mosta ceka na nove izbore. Dobra investicija za slikanje nasih zasluznih politicara. A to sto nije otvoren od 2013 - vjerojatno jos jedna u niza promasenih i nepotrebnih investicija.

VL
GR
grebza
10:49 16.10.2018.

Čista pronevjera i nezakonito trošnje novca. Da netko kazneno odgovara možda se ovakve debilne stvari ne bi događale. Ali ništa od toga jer su svi takvi i slicni danas zaštićeni i na njih se ne odnose apsolutno nikakvi zakoni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.