Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene u egiptu
Povratak na članak

Morsi planira na potpredsjedničku poziciju imenovati ženu

Morsijev savjetnik za politiku Ahmed Deif tvrdi i da je pozicija drugog zamjenika rezervirana za političara kršćanskog svjetonazora.

Komentari 6

PR
&primjedba
16:21 26.06.2012.

Morsi planira na potpredsjedničku poziciju imenovati ženu ~~~~~~~~~~~~~~ Nisu ni oni (Muslimansko bratstvo), ono sto su nekada bili

VL
K1
k1milica
17:47 26.06.2012.

da namjerava na jedno od podpredsjednickih mjesta postaviti zenu nagadja cnn,,,,a i da uvodi serijat to je nevazno ali sigurno,al opet ne ide tako daleko da sef drzave bude i crkveni poglavar kao u engleskoj i jos jednoj drzavi koja nama prodaje demokraciju......

VL
WS
Wer Sind Sie Herr Sorge
17:55 26.06.2012.

Popusio narod...heheheeee dali im dobru dozu Hollywooda... Popusilo Muslimansko Bratstvo.....dali im dobru dozu Hollywooda. Nije Mohamed zanista skolovan u Americi... Nisu Muhamedu priznali izbore u roku par sati i svi americko-britansko-izraelski politicari mu cestitali Pa nije Egipat Rusija pa reci da su bili ukradeni. UKUSA zemlje proglasili izbore; fer, demokratske, postene i sto ja znam sto ne.. A Putinu nisu htijeli cestitati...znaju Amerikanci i Britanci sto radu u svoju korist. A sitna raja nasijeda na neku liniju podijele krscani - muslimani....

VL
UK
Ugo Kajvez
19:21 26.06.2012.

Evo što je još ovaj rekao ..... . "Mohamed Morsi: "Povezivanje s Iranom je moja agenda, Teheran i Kairo će formirati stratešku ravnotežu u regiji"

VL
RE
@rea
20:55 26.06.2012.

Hoće li buduća podpredsjednica nosit' burku (poput supruge iranskog Ahme), ili samo niqab ?

VL
RI
Riznica
21:20 26.06.2012.

Sto su tuzni ovi oficirski golobradi faraoni ... Nema vise privilegija, treba to kolektivno poslat u zatvor !"... Priprema im se sudbina Turskih generala !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.