Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3000 kn kazne
Povratak na članak

Mladić iz Slovenije jurio 222 km na sat na cesti na kojoj je ograničenje 90

Izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Hrvatske u trajanju od jednog mjeseca.

Komentari 5

HE
herojulice
12:23 12.04.2019.

E ne mogu više, jer vi to nas sve zahe... sa tim idiotskim zakonima. Kazna 3000€, oduzimanj vozačke dozvole na licu mjesta, automobil se stavlja na policijski parking i netko može uz punomoć i vozačkom doći po njega i odvesti ga ili neka plati vučnu službu (iz Hrvatske) do mjesta prebivališta, za mjesec dana neka dođe po vozačku.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
12:53 12.04.2019.

Da je to napravil u Sloveniji ?

VL
SK
Skviki
12:46 12.04.2019.

Trebali su mu zeti najmanje 10000 i poslat ga doma pješke.

VL
WE
weAreCro
13:13 12.04.2019.

A sta su ovo neke poticajne mjere MUP-a za strane drzavljane koji voze u RH??? To vam je isto kao da ste im na ulasku u RH dali letak sa natpisom “dobrodosli u zemlju gdje mozete istraziti vase vozacke sposobnosti i krajnje granice vaseg limenog ljubimca-kazne....prava sitnica”. Za ovo sto je slovenac napravio treba odmah na prekrsajni sud, kazna 2000€ + sudski troskovi i godinu dana zabrana u voznje u RH pa da vidite onda kako ce se stranci ponasati.

VL
DU
Deleted user
13:09 12.04.2019.

Nedavno su u Srbiji našeg mladog baju koji je divljao po auto-cesti momentalno sproveli u buksu na 30 dana. Vjerujem da taj tamo više nikada neće prekoračiti dopuštenu brzinu ni za 1 km/h. U Švedskoj te za takvo prekoračenje vode na psihijatrijsko promatranje da utvrde jesi li normalan, pa ti oduzmu auto....Ovaj dečec prekorači brzinu na državnoj cesti za 232 km/h (!) i dobije manje od 500 E kazne??? Dok se ne ugledamo (čak i) na Srbiju, nema ništa od uklanjanja manijaka s prometnica. Zatvor je najbolji lijek za takve...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.