Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILA JE U DRUGOJ UČIONICI
Povratak na članak

Mlađa sestra napadača odvedena rođacima: 'Bila je u školi, sve zna. Ne prestaje plakati'

"Mlađa sestra dječaka ubojice u jako je teškom stanju", poručili su iz nadležne socijalne službe

Komentari 14

B2
bordon 2
13:08 04.05.2023.

U trokutu društvo, roditelji, djete - djete je najmanje krivo. Srbima su uvijek krivi drugi. Sad zapad. A oni su kao društvo zakazali. Pogledajte samo koga sve dovode u medije i ko su im uzori. Katastrofa. Jutros je jedna beograđanka rekla pravu istinu u kamere se ispričala djeci što odrastaju u takvom društvu koji su im oni odrasli stvorili. Tko normalan može uopće držati oružje u kući, a kamo li učiti djete da puca? I još liječnik. Eto odlično ga je naučio. A sad se zaboravlja da se u Srbiji za djecu organiziralo i vojne kampove. I nakon ovoga jučer svi se čude i u šoku su. Zakasnili su jedno 30 i kusur godina.

VL
SL
slon
11:17 04.05.2023.

Kažu da sve ide iz kuće, tako da je opravdano ako se roditelje liši roditeljskog prava. Okrutno no možda nužno. Ćale je zakazao drastično.

VL
Avatar gmail
gmail
11:55 04.05.2023.

Drustvo je zakazalo. I prije je oruzje bilo dostupno pa se nisu dogadjale ovakve stvari. Mi smo razdijeljeni u sebi, zivimo u lazi. Ako neko moze izjavom postati sto god hoce, sta ocekivati kad je ovo dijete postalo heroj u svojim ocima i osvetilo se. Sutra moze reci da se osjeca ko curica.

VL
DJ
djakovl42
13:08 04.05.2023.

Kakav je to otac i još liječnik koii drži u kući oružje i vodi sina na streljanu?Meni nikad nije palo na pamet imati oružje ali je fotoaparat,kino kameru.projektor,bicikl i knjige

VL
DU
Deleted user
01:06 05.05.2023.

Djeca su svakodnevno izložena kulturi smrti. Evo vam Čavajda žena godine a usmrtila svoje dijete. Što drugo očekivati od klinaca koji to sve upijaju.

VL
VA
Vanci30
22:01 04.05.2023.

Ni jedno dijete se ne rada da mrzi i ubija.Dijeca uce ono sto vide,sto ce ikom oruzijw u kuci,tko savjestan vodi u streljanu dijete,na javnim televizijama ae promovira nasilje,ubojstva poput Zadruge koju zakonom treba zabranit...svi mi se trebamo zapitat sto ucimo djecu,sto dozvoljavamo djeci da gledaju,da igraju i niz drugih stvari. Svi smo zakazali.Mi se kao kolektiv trebamo mjenjat. Ovo je tuga prevelika🕯🕯

VL
ST
Stevia
21:25 04.05.2023.

Iskreno mi je žao zbog incidenta... identitet maloljetnika je poznat diljem inozemnih država zahvaljujući pojedinim medijima, dok je izričito zabranjeno izvještavati javnost o identitetu maloljetnih počinitelja kaznenih djela. Dobro se priča, da je incident politiziran tim više što se tek nakon kritičnog događaja razmišlja o smanjenju zakonske dobne granice kaznene odgovornosti (s 14 na 12). S obzirom da je počinitelj mlađa osoba od 14g., ne podliježe kaznenoj odgovornosti, dok će roditelji biti odgovorni po odredbama krivičnog zakona... S obzirom na modalitet izvršenja kaznenog djela, potrebno je osigurati najstručniju pomoć počinitelju, žrtvama i obitelji žrtava, sociopatologija će se otkriti... sve institucije potrebno je uključiti u prevenciju maloljetničke delinkvencije, kao i sve društvene razine... i najvažnije, ne zaboraviti na roditeljske dužnosti i obveze prema djetetu, ali i imati na umu rizične čimbenike koji bi mogli naštetiti maloljetnikovom ponašanju i razvoju s obzirom na njihovu (ne)zrelost te proces sam tijek formiranja njihove ličnosti...

VL
BL
blackeder2022
16:40 04.05.2023.

Hrvatsku mediji prate i daju prostor ovom događaju kao da smo (Hrvatska) još u Jugoslaviji,a ne samo kao jedna od svijetskih vijesti iz "crne kronike".Mislim da ima u Hrvatskoj jako puno vijestu iz rubrike "crna kronika" a o kojima nii približno nema ovakav publicite.Ova vijest treba bitu popraćena kao ekcesbi događaj iz susjestva i materijak za psihijatrijsku,psihološku,socijološku i statističku analizu.

VL
DU
Deleted user
12:47 04.05.2023.

Zar vi zivite na Novoj Gvineji da vas se ovo ne tice? Nesto slicno ce se prije ili kasnije dogoditi i kod nas. Sve veca alijenizacija djece i obrazac ponasanja vrsnjaka prema "streberima" je vrlo slican kao i kod nas, tako da mozemo nesto nauciti i djelovati preventivno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.