Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROVINSKI SUSTAV
Povratak na članak

Mirando Mrsić poziva Marka Pavića da istupi zbog obmanjivanja javnosti

"Današnji potez Vlade je dokaz da je Pavić svjesno obmanjivao građane i trošio naše novce financirajući kampanju koja je pokušala dokazati građanima da će nam propasti mirovine ako ne uštedimo 40 milijardi kuna", rekao je Mrsić.

Komentari 7

Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:00 19.09.2019.

Jedina obmana je da se od onoga novca, što ga prikupe radnici, daje za mirovine povlaštenima. Radnici prikupe u mirovinski fond cca 21 milijardu kuna, a umirovljenici potroše (bez povlaštenih) cca 30 milijardi kuna, što naravno iz proračuna nadomiri država,, kao i dio za povlaštene mirovine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.