Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Zelena Piškornica:
Povratak na članak

'Ministarstvo tolerira ekološke incidente i kriminal na odlagalištu Piškornica'

S obzirom na to da niti općina Koprivnički Ivanec, kao niti udruga Zelena Piškornica nisu uspjeli ostvariti nikakav dijalog s Upravom, Općina Koprivnički Ivanec podnijela je prijave USKOK-u zbog sumnji u prijavljene količine otpada na četvrtoj plohi odlagališta Piškornica.

Komentari 2

Avatar KimberlyEJ78
KimberlyEJ78
20:36 28.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​​v​​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

VL
SI
sisavac
12:40 27.05.2020.

baš je šteta što ova općina nema to odlagalište pod svojom šapom... njih brine 14 mil kuna... zgodno. čijih 14 mil kuna? gubitka? naručili snimanje dronom... i to 3d snimanje. imaju dozvolu vlasnika? očito bude netko popio kaznu. a kolka je preciznost određivanja volumena ovim dronom? s kojom referentnom točkom su određivali volumen otpada...? ono, zanima me, baš jako. ako su u visini, referentnoj, fulali za 1 metar, to na ovom cca 1 hektru iznosi 10.000 kubika otpada...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.