Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAČANJE VOJSKE
Povratak na članak

Ministar Marić o kupnji Rafala: Taj PDV koji plaćamo, plaćamo sami sebi

Vlada je Ministarstvu obrane dala suglasnost za preuzimanje obveza na teret državnog proračuna u razdoblju od 2022. do 2026. godine za kupnju tih zrakoplova, pri čemu je ukupni iznos veći i iznosi oko 8,69 milijardi kuna.

Komentari 1

ST
stefj
14:57 02.12.2021.

Treba to još jednom objasniti predsjedniku... Ma sve to je tak nebitno, to je toliko mali problem da je zanemarivo, zapravo problema tu niti nema... Za razliku od toga, o svemu se priča, a u novinama ne vidim ništa o tome da se opet povećavaju prava i primanja u javnim strukturama, da radi toga raste i dug, da opet radi tih i takvih nema reformi itd. To su osnovni problemi Hrvatske, koji su jasno istaknuti u svakom dokumentu već zadnjih par desetljeća, situacija je sve gora i nikome ništa... I dalje su javne strukture osnovni razlog što smo na dnu EU-a bez ikakve šanse da se od tu maknemo, i dalje je smjer isti - jačanje i gomilanje tih struktura, i dalje se izmišljaju nove forme, procedure, norme i pravila, samo da bi dotični dobili na važnosti... Tako da i dalje možemo očekivati veliko iseljavanje, daljnju gospodarsku stagnaciju ili pad u usporedbi s drugima, sve lošije i sporije javne servise itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.