Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanovićev povratak u politiku – ‘dobra vijest’

Hrvatskoj, kao i svakoj demokraciji, treba snažna oporba. Kmečavi i nesposobni SDP to nije

Komentari 4

PR
prajdali100
13:50 02.10.2017.

Pažljivo sam pročitao vaš članak i u potpunosti se slažem sa svim navedenim.Ako je Bernardic najbolje što SDP ima onda su stvarno katastrofa.Pa pogledajte samo likove oko njega !!! Uhljeb do uhljeba,bez radnog staža,ideje,vizije....n i š t a . Poštovani Zvonimire,mene nešto drugo jako iritira.Ne mogu vjerovati da u trenutnoj situaciji u Kataloniji placenicki INDEX postavlja pitanje o eventualnom referendumu i odcjepljenju Istre od Hrvatske !!!Po vec ustaljenoj matrici,srpski portal b92 prenosi pisanje "hrvatskog"portala i pocinje diskusju sa svojim čitateljima.To se radi non-stop !! Povremeno se citira Ž.Puhovski......i tako to ide.Za mene je ovo sve samo ne sloboda tiska.Ovi rade protiv Države i krajnje je vrijeme da ih netko nauci pameti.Zasto šutnja !!!!!!!

VL
Avatar Abcda
Abcda
15:23 02.10.2017.

Ne, molim vas !! Zaklat cu se krumpirom .

VL
LA
Latigo
10:51 06.10.2017.

Hrvatskoj treba hrvatska oporba a ne yugo-oporba (kao SDP).

VL
DU
Deleted user
20:24 02.10.2017.

Pocetak sam provitao i dovoljno da kazem : kod josipovicevih sluga nista novo. Despote kuzis li zasto te provociram?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.