Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanović pruža ruku Plenkoviću, koji je ne prihvaća

Milanović se protivi svojevrsnoj privatizaciji domoljublja, patriotizam je za njega kritička privrženost i negacija isključivosti

Komentari 10

JS
Jurica_Spindl
08:50 19.02.2020.

Pa tko je sretan kada njegov politicki protivnik pobjedi? Plenkovic se drzao sasvim pristojno.

VL
ŽO
žoržet
09:19 19.02.2020.

meni se čini da bi milanović i plenković mogli dobro surađivati, odnosno biti u za sve građanke i građane puno korisnijoj i boljoj 'kohabitaciji' od one premijera i dojučerašnje predsjednice - iz jednostavnog razloga što ona uglavnom nikako nije moglaa kontrolirati vlastitu 'ambiciju' i potrebu za samopromocijom pod svaku cijenu, pa i cijenu istine i osnovne pristojnosti. što je vjerojatno i dovelo do toga da je nerijetko smatraju potkapacitiranom te da njezini često mahniti ispadi budu mahom ispražnjeni od svakog ozbiljnijeg i vrednijeg sadržaja. nadam se samo da se njezino najavljeno postpredsjedničko 'brendiranje' hrvatske neće u većoj mjeri oteti kontroli (pogotovu ako pod tim pojmom podrazumijevamo mogućnost da se napiješ brendija ili sličng, pa trkeljaš i laprdaš dok te netko normalniji ne zaustavi:)). dočim se ni plenkoviću ni milanoviću, bez obzira na simpatije ili antipatije prema njima, ne mogu osporiti vještine i sposobnosti (od retoričkih pa nadalje) koje čine modernog europskog političkog (danas svakako i eu-birokratskog) profesionalca. kokolinda je ipak više vukla na stranu turbofolkerskih pajaca trumpovsko-orbanovskog tipa, koji se najlakše od svih drugih 'osobnosti' znaju prometnuti u ozbiljnije/pogubnije diktatore. valjda ih stoga 'meka' i 'tvrda' desnica toliko i voli.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
18:08 19.02.2020.

Plenković i Milanović su kao prst i nokat. Plenković je sabotirao kampanju KGK u korist Milanovića i napuckao hadezeovce na M. Škoru i sve je to dio šire slike takozvanih liberala.

VL
RE
REYAM
17:28 19.02.2020.

Naviknuti će se Plenky na slična zbivanja.

VL
Avatar геј је океј
геј је океј
08:38 19.02.2020.

Plenkoviću odgovara Milanović jer će tako moći prezentirati svoju političku orijentaciju desnoga centra.

VL
JW
Jim West
08:02 19.02.2020.

Bilo je lijepo vidjeti HDZ-ovce na inauguraciji hrvatskog predsjednika. Nije im bilo lako. Ali izbori su ove godine i uz malo sreće riješit ćemo se i njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.