Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NARKOBANDI
Povratak na članak

Meksička policija pronašla još 26 tijela u napuštenim vozilima

Samo dan nakon otkrića 17 spaljenih tijela na sjeverozapadu zemlje, u četvrtak je u Guadalajari otkriveno još 26 leševa.

Komentari 5

OD
oltar domovine
18:24 24.11.2011.

A novi svijetski poredak i parola:biznis i samo biznis!

VL
TO
Toni50
19:16 24.11.2011.

Kako ameri \"pomažu\" u riješenju borbe protiv droge u Meksiku je ubijeno poginulo 4-5000 ljudi ...

VL
PH
Prometej.hr
20:03 24.11.2011.

I oni su Zapad a mi Hrvati nismo Tako blizu Majcice Amerike a tako daleko od boga.

VL
IM
Immanuell
13:43 25.11.2011.

Može predsje dnik razmjestiti kakve hoće snage, činjenica stoji iz ovih osnovnih podataka; gomila državnih i javnih službenika je izravno u vezi s nekim od kartela. Dijelovi policije, vojske, administracije, čak i radnici po tvrtkama, korupcija cvjeta, rad za mafiju je prava stvar i izvor kako spada zarade. Zanimljivo je da se sve zna tko vodi koji kartel, koliku privatnu vojsku ima, čime je naoružana ta vojska, tko su mu jataci i doušnici, koji teritorij točno zauzima, sve se zna poimence, a ipak borba ne daje rezultata. Očigledno je nekome u interesu da se stvari u Meksiku ovako odvijaju.

VL
CH
chainsaw.
15:55 26.11.2011.

“…ukupno 40.000 ubijenih u sukobima…” --------------------------------------------------------------------------------------- niti jedna vlada, nikada, nece uspjeti ‘izlijeciti’ junkije i sprijeciti trgovinu narkoticima. nikada. to znaju i politicari i junkiji i dileri. treba uvesti kontroliranu prodaju kakva je bila dozvoljena do sredine 60-ih godina, kadada je ovisnik mogao legalno doci do cistih narkotika preko lijecnika. sretan junkie jer dobije cistu klasu A, sretan policajac jer ne mora uzaludno trcati u krug gubeci vrijeme & riskirajuci zivot, sretan legalni prizvodjac. tim potezom se neutraliziraju dileri kao i oni sa strane koji zaradjuju na trenutnoj nesreci dok istovremeno vode ‘rat protiv narkotika’.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.