Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA
Povratak na članak

Matica hrvatskih sindikata pozdravila presudu Vrhovnog suda: 'Ovo otvara nadu da je pravda moguća'

Vlada RH nije smjela voditi ove postupke protiv vlastitih građana. Osim prava postoje i moralne vrijednosti i obaveze. Radni ljudi su se svojevoljno odrekli povišice prije 11 godina i ugovoreno je, dogovoreno i obećano da će im se povišica vratiti kada zemlja izađe iz krize, ističu

Komentari 4

TA
Talleyard
16:20 20.12.2020.

Jedna od najvažnijih reformi bi bila da se maksimalno skinu tisuće parazita na grbači naroda. Treba privatizirati sve što je moguće pa i školstvo i zdravstvo. Jednom uhljeb više ga nitko ne može maknuti, a takve najviše štite sindikati

VL
MA
marijaqwer
16:17 20.12.2020.

Uhljebi će pojesti i svoje hranitelje. Malo im je 2%PDVa i nije ih briga za korona krizu. Brojni su i nikoga se ne boje. Za njih nema otkaza, neće se umoriti na poslu, nitko ih ne nadzire a sudovi će presuditi u njihovu koristi. Živjeli uhljebi - vjerodostojno.

VL
MX
Mister X
16:51 20.12.2020.

OPet sud sudi presudi onima koji su opljačakli moju majku umirovljenicu koja nije stigla doživiti presudu u ono vrijeme . Dali je to ono kad se sudi nekima koji grupno organizirano provode pljačku kriminal nije li to onda po postupkutupku """udružena zločinačka organizacija """ ?

VL
KO
Kokoiduhovi
15:45 20.12.2020.

Kao i u svemu; ova Vlada ponaša se u svim svojim mandatima, kao neprijatelj radnika, kao bič i robovlasnik. Nekultura komunikacije, bahatost, odbijanje razgovora, jednostrane odluke, otimačina do kosti....Sve, baš sve protiv svojih građana, unatoč njihovim pravima, unatoč sporazumima, ugovorima.. Jer Vlada voli pokazivati svoju Moć i Strogoću - naravno, ne protiv lopina, utajivača, žmuklera.Ne, nego protiv "stoke sitnog zuba"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.