Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVSKA OBITELJ
Povratak na članak

Materijali o vezama s Hitlerom uništeni 1945.

U javnosti se pojavila sumnja da kraljevska obitelj skriva materijale koji svjedoče da su imali veze s Trećim Reichom

Komentari 16

MG
marko.glasnovic.507
11:06 20.07.2015.

engleski dvor je najveca i najstarija zlocinacka organizacija na svijetu..napravili su toliko pokolja pljacke i zla da je hitler beba mala za njih a i on je njihov proizvod..trebalo bi ih sve pogubiti ili dozivotno baciti u tamnicu..zlo zla

VL
KU
Kurciban
10:29 20.07.2015.

Britanski imperij napravio je kroz stoljeća više zla nego li nacisti, tako da ne očekujem otvaranje nikakvih arhiva...

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
12:42 20.07.2015.

ahahah pa nisu li oni iz Clasha pjevali: God save the Queen and her fascistic regime

VL
AN
ANTIkomunist55
13:29 20.07.2015.

britanski imperij cist i posten kao lokva od nafte.... gadi mi se kad oni nekom drze predavanja o tome kakav treba bit

VL
UN
unbekant
14:20 20.07.2015.

Pa u to fasisticko vrjeme je malo je vlada i drzavnika boilo protiv Hitlera,uglavnom su komunisti i socijalisti bili protiv tog vladara svjeta,a znase da englezi bili fasisti,i bili su uz hicu svakako....................

VL
MH
mrtav-hladan
11:27 20.07.2015.

Snobovi ....jadna je ona zemlja koja ima kralja i jos jadniji mi koji imamo sdp i hdz

VL
PI
pistaljka
22:10 21.07.2015.

Britanska kraljica Elizabetha II je njemačkog porijekla - Saxe-Coburg-Gotha; žele reći da vode lozu od židovskog kralja Davida; majka današnjih Charlsovih sinova, iako nominalno katolkinja, bila je po majci židovka, pa prema tome i njena djeca su židovi. Tako je moguće da će slijedeći kralj biti sadašnji Princ William, dakle židov po majci. Sve se ovo uklapa u Novi Svjetski Poredak. Ostavite se nacizma i Hitlera. Hitler je bio svetac u usporedbi sa boljševičkim komunizmom ili zapadnjačkim "demokracijama". Osim toga, povijest nisu pisali ni nacisti ni zapadnjaci, nego židovi, koji su upravljali svim zaraćenim stranama u svim znanim revolucijama i ratovima, a posebno dva svjetska rata; a izgleda tako će biti i sa trećim svjetskim, koji je već davno počeo i ima mnogo perfidniju đavolsku narav, baš kao i njegovi tvorci. Nije nikakva tajna da je kraljevski dvor bio blizak Hitleru, jer je Hitler bio uzor državnika u svijetu. 1938 židovski Time proglašava Hitlera "čovjekom godine". Zašto? Svjetska elita je tovila i pomagala Hitlera za budući i skori pokolj nad Njemačkom. Mnogi vide Hitlera kao oca modernog Izraela. Hitlerovi brodovi su bili prvi koji su prevozili židove u Palestinu kako bi se stvorila židovska država. Konc'logori su bili saborna mjesta koja su trebala zaštiti židove od bombardiranja i razaranja po gradovima Njemačke, i konačno preseljenje u Palestinu. To je bio dogovor, a ne nekakve nabuloze o istrebljenju. To je došlo poslije, nakon najnemilosrdnijeg razaranja Njemačke, radi pljačke najradišnije nacije na svijetu i lakog bogaćenja najparazitskije nacije na svijetu. Ako budete učili povijest po knjigama koje su pisali svjetski paraziti, lažljivci i neprijatelji čovječanstva, onda sa sigurnošću možemo nastaviti ovakvim putem, kakvog imamo danas, ravno u Armagedon, u pakao pripremljen za đavla i njegove sluge. Danas kao nikad prije, možete se informirati preko Interneta. Akademski "profesori" i akademske "institucije", bez obzira u kojoj državi svijeta bili, neće vam reći istinu, jer je ISTINA zabranjena. Zbog te i takve ISTINE, razapeše Isusa na križ i ne prestaju razapinjati do dana današnjega sve one koji govore istinu i koje mogu dostići. Narode moj, mi živimo u svijetu laži i obmana otkako su sinovi sotone zavladali svijetom. Sotona zna da neće tako biti zauvijek i da će morati povući svoje legije u pakao tame iz koje neće biti više izlazaka na praznike. Pogledajte njegove sluge danas, koji su na kraju svojih života, izgledaju više kao sama smrt nego život, više kao vrag nego čovjek, usprkos tome što imaju sva bogastva svijeta na raspolaganju. Usprkos svemu tome, Bog im šapće - pokaj se jadniče, zar ne vidiš da ne vrijedi brati kruške sa đavlom. Zlato i srebro neće te moći spasiti, kako na ovom tako ni na onom svijetu. No, okorjeli grešnici samo znaju i dalje griješiti, jer to je jedini put kojim su ikada kročili.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:53 21.07.2015.

Pa Engleska kraljica i jest Njemackog porijekla a ne samo oni nego I ostali tzv. saveznici su itekako suradjivali s Hitlerom I iskoristili ga kako bi ovaj pokusao unistiti bivsi SSSR. Na njihovu zalost ovaj ih je razocarao I Rusi su mu usli u Berlin pa su onda ovi morali spasavati sto se spasiti dalo od treceg Reich-a, a onda su zajednickim snagama ponovno udruzeno rusili istog protivnika u tzv. hladnom ratu.

VL
DU
Deleted user
08:10 20.07.2015.

I naša "regionska braća" čija je "prestonica" Beograd imala su tridesetih godina 20. stoljeća i te kako razgranatih veza s nacistima i Hitlerom, a pogotovo za II. svjetskog rata kad su nakon holokausta nad domaćim Židovima Srbiju proglasili judenfrei (zemljom bez Židova). O tome danas u Srbiji svi šute kao zaliveni, ali zato i te kako Hrvatima na nos nameću ustaše i Pavelića te, prema dnevnopolitičkim potrebama, udeseterostručuju broj žrtava njihovih zločina. Ako ste objektivne novine kao što tvrdite i ako imate hrabrosti, što se malo ne pozabavite i tom jako mračnom stranom povijesti navodno nam bratskog naroda!? A što se tiče britanske kraljevske obitelji Windsor, ona je podrijetlom iz Njemačke, pa u tom smislu i nije čudno to o čemu se govori u ovom članku.

VL
BA
bakulušić
18:00 20.07.2015.

Pa neka Stipe Mesić uđe u britanske arhive i provjeri. Njega će pustiti jer je i on njih puštao dok je Tuđman ležao na odru.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:14 21.07.2015.

kad se britancima bude ispostavljao račun za sve zločine koje su počinili, nikad više nitko neće staljina, pol pota, tita, i ostale obične fizičke radnike optuživati za zločin. zašto zapadne zemlje vole tako isticati zločine koje staljin počinio, tj. poticao?? zašto nikad ne otvore svoje arhive, i o svojim postupcima ne povedu računa? ako misle da su narodi južne amerike, afrike, azije, zaboravili na zločine i porobljavanje od strane tih velikih, civiliziranih i napose bogatih zapadnoeuropskih naroda, malo su se prešli. ili amerikancima, koji su pred jedva 100 godina ukinuli ropstvo. a rusija ga nikad nije ni imala. naprimjer...

VL
Avatar bokolo
bokolo
17:27 20.07.2015.

A kukast kriz na Poljudu (Udbasko djelo) je vijest za Prvu Stranu nasih Novina .......... Jadnici !!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.