Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere opreza
Povratak na članak

Markotić odgovorila hoće li hotel morati u karantenu ako neki gost bude zaražen

Na pitanje je li moguće da je koronavirus u Hrvatskoj bio i prije prvih poznatih slučajeva, Markotić je kazala da se možda može dogoditi da je bio pokoji slučaj

Komentari 8

HA
Hanok
21:42 26.05.2020.

Znači prije mjesec dana su svi išli u karatenu ako su bili na isti let, brod, itd...sada kad je turizam u pitanju nije tako opasno....neka je tako, ali što su nam radili zadnja 3 mjeseca?

VL
A2
.anticenzura.23
20:25 26.05.2020.

Okolo po svijetu ne pustaju kruzere u luke navodno radi jednoga ''zarazenog'', a sada odjednom sve Okay, samo mala kontrola i mozes ici , nema govora o karanteni. Ovo je najveca prevara u povijesti globusa, ovo sve jeste samo virus nije.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
21:47 26.05.2020.

"Na pitanje hoće li cijeli hotel morati u karantenu, ako se utvrdi da je jedan gost pozitivan, Markotić je kazala da ne." Pa, prije neki dan je slavni epidemiolog Capak izjavio da ako je samo jedan igrac u nekom sportskom timu pozitivan na slavni virus, cijeli tim "leti" iz natjecanja! Kao sto Abraham Lincoln svojedobno rece... ako zelite testirati covjekov karakter, samo mu dajte vlast u ruke...

VL
DU
Deleted user
20:36 26.05.2020.

Kako to kako to?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.