Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porez na nekretnine
Povratak na članak

Marić upozorio na detalj iz objave načelnika Tisnog: 'To je dokaz...'

Ministar financija Zdravko Marić kazao je kako porez na nekretnine nije novi namet nego novi zakonski oblik koji integrira tri postojeća nameta u jedan.

Komentari 15

DU
Deleted user
12:31 24.08.2017.

Trebamo reforme koje će pojeftiniti državu, središnju i lokalno, a ne nove poreze. Najbolji odgovor na ovakvu presiju države je referendum! Potpisa će biti više nego dovoljno!

VL
SI
siskic
11:49 24.08.2017.

nek ti ćaća plaće te turske namete. samo dižete i derete narod i poduzetnike da bi uhljebi živjali. ko će vama lopovima i lupežima napripravit para i još sanirati lopovluke velikog gazde. ko god može treba izbjegavati državi išta dati. ološi jedni.

VL
MA
marijaqwer
12:49 24.08.2017.

Uvođenje poreza se pravda tvrdnjom da to traži EU ,( a o tome se ne raspravlja, nego se mora ) jer porez na nekretnine postoji u razvijenim evropskim zemljama, pa ga moramo uvesti i mi. Čim naša primanja i pdvv budu kao kod njih neka se uvede porez na nekretnine, a dok nije neka se ne uvodi.

VL
BU
Bubalamala
12:19 24.08.2017.

Sve redom su podigli razne namete i to "vjerodostojno" u pakovali kao da se ništa nije promijenilo a ono npr. trošarine za isti auto prošle godine 3 000 eura a ove blizu 5 000 eura. Koga se štiti kad nemamo auto industriju !

VL
EL
EldersRealm
10:27 25.08.2017.

Ako sve ostaje isto, otkud onda planiranih 300 milijuna vise u blagajni sto bi ovaj porez trebao donijeti? Ocito netko u vladi ne zna sta znaci rijec isto.

VL
DU
Deleted user
14:46 24.08.2017.

Nevjerojatno! Ovaj sve zna, evo ima i dokaz? Ja neznam, poglup sam i zelim se potruditi i shvatiti da je ovaj porez bolji, za nas vlasnike nekretnina, od postojecih davanja. Zar mi to ovaj jako pametni ministar nemoze graficki predociti uz sva digitalna pomagala koja danas ima na raspolaganju? Cudi me to kad znam da on ima jos jedan "strucni tim" na raspolaganju?

VL
U1
ursus_1212
14:26 24.08.2017.

Načelnik Tisnog je partijski galamdžija.

VL
ON
ON
12:16 26.08.2017.

Za vatrogasce "pješake"se mora rzgovarati o njihovoj nagradi za dobro odrađeni posao a za pilote može odmah po 5000kn.Kako ministar Krstičević lijepo kaže oni su naše zlato.Ovi prvi su većinom dobrovoljci koji su direktno izloćeni svim opasnostima ,a ovi drugi su dobro plaćeni i njih treba još nagraditi.I još jedno pitanje šta piloti "vatrogasci" rade ostalih devet mjeseci u godini.

VL
OS
osica
13:32 24.08.2017.

"Eto, ja se bojim kad me vi oblikujete" jer vam oblikovanje nas nekako leži.

VL
RE
realisticki
13:10 24.08.2017.

Mnogi koji nisu glasali sadašnju vladu, u Zdravku Mariću su vidjeli sposobnog, smirenog, i poštenog ministra. Sada je i on polako počeo razotkrivati svoj pravi ja. Uguravši Agrokor na državnu brigu, a po svoj prilici i na državni proračun, Marićić se u zadnje vrijeme malo pojavljuje u tisku i TV.. Sada vidimo i to čovjek radi na provedbi ekonomskih promjena.. Ovo da se tri nameta zakonom pretvaraju u jedan, građani će trebat godišnje dva puta manje ići na poštu ili u Finu. Pa vi recite da vlada ne sprovodi reforme, i da kod nas niša ne ide na bolje !

VL
DU
Deleted user
14:44 24.08.2017.

Kad se lopovski ljevičar nađe na meti i boji za svoje dupe jer je radio mimo zakona onda padaju optužbe da se njega maltretira... dakle ako SDPovca kontroliraš jel krade, to je kriminal.. a druge.. e to onda znači daa institucije rade svoj posao!

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
16:44 24.08.2017.

Mislim da je većina forumaša na VL ekstremno bogata kad se toliko protive porezu na nekretnine . Naime porez žulja samo one sa puno nekretnina a ako niste toliko bogati onda ste ovce .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.