Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠĆE EUROPSKOG REVIZORSKOG SUDA
Povratak na članak

Maletić: Hrvatska je po isplaćenim sredstvima u 2018. na posljednjem mjestu

Stopi pogreške kohezijske politike, smatra Europski revizorski sud, s udjelom od 30 posto najviše su pridonijeli neprihvatljivi rashodi i projekti, pri čemu javna nabava i promjene regulative usred perspektive muče sve gospodarske sustave.

Komentari 6

NO
Nordik
21:48 30.10.2019.

Kako to, pa Žalac nas je uvjeravala u nešto suprotno. Opet hdz...

VL
Avatar Foton
Foton
22:37 30.10.2019.

Politicki i ekonomski rasturamo, kao uvijek.

VL
JO
jopa13
07:32 31.10.2019.

Bar smo u nečem najbolji.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:08 31.10.2019.

HDZ uništava sve pred sobom

VL
DU
Deleted user
00:59 31.10.2019.

Sa kojom namjerom se usporava efikasnost Republike Hrvatske? Kako je moguće da najveći napori nisu ustremljeni upravo na povlačenje razvojnih sredstava? Je li se sve svodi na PR, a ne na realno ostvarenje? Tko koga povlači za nos? Tko je najveći gubitnik? Pa naravno:I na dalje građani. Odgovornost HDZa:pa naravno. Bili SDP bio bolji:pa naravno ne. Povlačenje sredstava nije isključiv privelwgija jednih u odnosu na druge. Na koncu uspješni smo:ne dopuštamo drugima da preuzmu začelje. Bravo, još malo pa smo... Švicarska. Nikako ne valja prebrzo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.