Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HLK
Povratak na članak

Luetić: Epidemiologa je malo i treba ih rasteretiti, a iznenadio me broj novooboljelih

Administrativni poslove i one koji nisu usko vezani za specifična znanja koja imaju epidemiolozi moguće je dodijeliti nekom drugom, kazao je Luetić.

Komentari 3

BO
bolnaistina
11:47 14.08.2020.

Sada se svi čudite ko pura dreku. Niste ni trebali otvarati noćne klubove, trebali ste to predvidjeti i ranije. Sad kad se popne brojka na 350 dnevno pa si mislite.

VL
DU
Deleted user
11:44 14.08.2020.

Blago nama s ovakvim epidemiolozima koje iznenađuje velik porast zaraženih uz otvorene noćne klubove u kojima stotine mladih u zatvorenom prostoru jedni drugima dišu za vratom. Pa jedan takav klub može bez problema povećati broj za stotinu u jednom danu.. A krivi nisu svi već oni koji su dali zeleno svijetlo da se to radi. Tipična slika naših javnih institucija i političara, nikada oni nisu krivi.

VL
OK
Omladinac koji to nije
10:55 14.08.2020.

Zalosti da je povecan broj novozarazenih iznenadio strucne osobe ili bi trebali to biti. Dozvoljavati ovakvo ponasanje ljudi( nocni klubovi itd) je van pameti, osim ako se ne ide na to: KO OSTAO, OSTAO, KO PROPAO, PROPAO.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.