Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ljevičaru Bergogliu sretan put u posjet crkvi svetaca zločinaca

Južnoamerički ljevičar Bergoglio ići će u Beograd da čuje zahvalnost Srba što je zaustavio proglašenje svetim Alojzija Stepinca.

Komentari 21

EV
Evotigaevo
12:07 28.11.2020.

Flautajte ga, i papa i ti.

VL
ZV
Zvjerko1
11:15 28.11.2020.

Gospodine Ivkošiću, koliko god to Vama teško palo, Isus je bio ljevičar. Sve stavove koje je on zastupao, jednakost ljudi, svi ljudi su braća, svi imaju ista prava... su stavovi ljevičara. A sada pogledajte koji su stavovi desničara: nacionalizam, stavljanje sebe i svoje nacije (rase, boje kože) ispred drugih, nejednakost u pravima (ono što je dopušteno meni, ne mora biti fopušteno drugima)... Prema tome, gospodine Ivkošiću, ovaj papa samo slijedi put onoga u kojeg vjerujete i Vi (navodno).

VL
SW
Sweet
20:02 28.11.2020.

Ivkošiću, ovaj Papa je onakav kakav i treba biti o svaka mu čast.

VL
JW
Jim West
10:51 28.11.2020.

Prvo, papi svaka čast! Mi, Hrvati i katolici, možemo biti sretni što imamo takvog velikana u Vatikanu jer želi čuti sva mišljenja, sve strane priče. Ne povlađuje desničarima, zato ima moje poštovanje. Drugo, Plenković je genijalan. U vrhu smo s brojevima novozaraženih, a na dnu po ''rastu'' BDP-a u EU-u. To je ta domoljubna desnica koju Ivkošić hvali naveliko. Treće, dirljivo je gledati suze za Mađarsku i Poljsku. Da podsjetim narod, kad je Hrvatska učinila slično, Ivkošić je pisao da komunistička Milanovićeva vlast štiti ubojice, a desničari su zazivali sankcije Hrvatskoj. Od pamtivijeka su desničari htjeli zdrobiti ovu državu, ali ponosno ona stoji i danas (dobro, vidi dio o padu BDP-a i rastu novozaraženih i kako je uspješno uništavaju). Četvrto, znamo kako bi izgledao Vučićev posjet RH. Kitarovićka ga je pozvala i desničari nisu rekli niti riječ! Peto, eto, Bidenu ne služi na čast. Trump bi priznanjem poraza otvorio prijelazno razdoblje da Biden počne hvatati poluge vlasti, da ublaže situaciju s koronom, ali to ne može jer Trump ne da. Veliki je krvnik Obama primio Trumpa kao pobjednika dva dana nakon izbora, domoljub i patnik Trump skoro mjesec dana nakon izbora na sudovima pokušava osporiti rezultate. I gubi 1:38. I da, vraća streljački vod kao metodu ubijanja.

VL
TO
ToTu
11:50 28.11.2020.

Evo rvatina ne valja Vam papa Franjo jer ne laže mulja i ne podilazi bjelosvjetskim prevarantima....Papa Franjo je nakon dugo vremena pravi PAPA... Ivkošiću rvatino kakosi pisao 80-ih čovjek za sva vremena i režime....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.