Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara
Povratak na članak

Lažnim prijavama oštetio Poreznu upravu za više od 600.000 kuna

Policija je osumnjičenog kazneno prijavila za prijevaru i krivotvorenje službene isprave

Komentari 4

Avatar marela
marela
08:00 13.12.2018.

Nije oštećena Porezna uprava,vec drzavni proracun RH. Porezni obveznik uvijek moze ic na varijantu "ako prođe prođe". Na Poreznoj upravi je da nedvojbeno utvrdi da li porezni obveznik ima ili nema pravo na povrat poreza.

VL
PE
pehlinar
06:44 13.12.2018.

Osobu koja to nije provjerila odmah u zatvor. do kad ću ja plačati porez da bi neko se razbacivao s mojim novcima

VL
MI
miso
00:05 13.12.2018.

...Vrlo zanimljivo, a kad sam ja podnio urednu prijavo oni su me tužili i nakon 14 godina izgubli spor. Koja lijepa džava! ... Meni nanijeli nemjerlivu štetu, otpustio sam 24 djelatnika. ... Kriminal je to u Poreznoj upravi!

VL
RI
rightside
17:06 12.12.2018.

cim se ovakve, tri godine stare stvari tek sad rjesavaju govori nam da ovaj pravusudni sustav ukljucujuci i ostale institucije pravne drzave treba odmah kompetno obnoviti,,ovom lopovluku nema kraja,,npr ako ja tamo radim i 2pustim" nesto" i nakon tri godine se otkrije prevara,ona ja prvi letim a i oni koji su mene kontrolirali,))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.