Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelovao u linču
Povratak na članak

Otkrivene nove mračne tajne lažnog prevoditelja

Lažno prevođenje je mačji kašalj na popisu svih nedjela u kojima je sudjelovao Thamsanqa Jantije

Komentari 5

IR
irani.
20:41 18.12.2013.

Odlicna ilustracija kamo vode korupcija i nepotizam. Netko je nekome davao/vracao/nudio uslugu pa je ovaj tutlek bez imalo srama dosao i besmisleno mahao rukama pred stotinama miliona ljudi sirom svijeta, na komemoraciji najvecem covjeku druge polovine dvadesetog stoljeca. Najzalosnije unije u svemu je kako je Juzna Afrika postala predmetom ismjehivanja, jer se ova zalosna prica o covjeku-vjetrenjaci povlaci po internetu. Zalosno je sto postoje dobri izgledi kako ce se Mandelina komemoracija i sprovod dobrim dijelom pamitit u istom kontekstu s ovim laznim prevoditeljem i njegovim lamatanjima.

VL
Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
11:39 17.12.2013.

Ovaj ko da se školovao u HR, nakon toliko nedjela, pljački i ubojstava, on bok uz bok sa predsjednicima. Odmah se sjetim Čačića, Pašalića, Sanadera...

VL
Avatar Django
Django
13:38 17.12.2013.

Ne znam kako se zove Partija u JAR-u, ali ovo je očito prokušani partijski kadar. Drug zadužen za obračun sa kriminalom.

VL
SA
satellite
10:01 17.12.2013.

da je secret service mogla napraviti ovakav propust! svašta...

VL
Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
14:11 17.12.2013.

pa ovo je veći šou od big brudera ,uostalom kriminalac prevoditelj bio taj dan uz bok pojedinim kriminalcima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.