Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar uprave
Povratak na članak

Kuščević: Informacije sa portala o broju potpisa za referendum nisu informacije Povjerenstva

Može s eočekivati da će Povjerenstvo koje se bavi provjerom prikupljenih potpisa za referendume u iduću srijedu dovršiti svoj posao i dostaviti službeno izvješće sukladno Zakonu o refendumu

Komentari 13

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
09:34 11.10.2018.

vidi ovoga debeloga praseta kako laze bezsramno. potpisa ima vise od 400 000

VL
VK
VKSS
10:07 11.10.2018.

Ispipava teren i vidi mlaku reakciju,na kraju i nece biti dosta potpisa.Politicari postoje samo da sebe osiguraju i to je to,tu i tamo nesto slucajno naprave za drzavu i narod.

VL
RI
rightside
12:08 11.10.2018.

haha, drug kuscevic se neda uplest u namjestanje u apisu,,)))) a po cijoj "direktivi" radi apis?? iz ovog se vidit moze da su i izbori kad je pobjedila partija itekako namjesteni no sad to vise nije vazno,,tad su i tajne sluzbe "cuvale" ulaz u prostor gdje se broje glasovi,,ponajvise ostojini "zaposlenici"))))))) dakle, "patka" il "probni balon" vam ne prolazi,,))) slabo je to anemicni "organizovao"))))))

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
09:41 11.10.2018.

Ovo je najogavnija osoba ne samo u vladi nego u ovoj banana drzavi.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:54 11.10.2018.

Kad je lik pozdravljao sa Hvaljen Isus, branili ste ga haha tad je bio najbolji.

VL
Avatar puky
puky
11:12 11.10.2018.

Uistinu teško je kad u društvu ima ovoliko stoke sitnog zuba koje mogu huškati i ovako glupi kao ovi koji su prepisivali liste od prije 5 godina pa su upisali onda djevojke sada udane žene sa drugim prezimenima, onda živahne bake sada mirno_ počivajuće u grobovima, onda nerođenu djeca a sada naše male anđele koji nemaju pojma o konvencijama, izbornim sustavima i što sve već ovi bedaci nisu traljavo i neuko pokušali pretočiti u opće narodni referendum a sada u prvi hrvatski ustanak. Komunističku i balvan revoluciju smo već imali i preživjeli.

VL
KO
konoplja
12:13 11.10.2018.

Zbunjen sam, kome vjerovati, sa jedne strane je velika katolička vjernica Željka Markić a sa druge strane veliki katolički vjernik Lovro, netko laže, pitam se tko i kako je moguće da katolici lažu kada znamo da poštuju svetih 10 zapovjedi. Meni se nekako čini da jedno od ovih dvoje nije pravi vjernik, pitanje je samo tko!

VL
KO
konoplja
11:29 11.10.2018.

Ministar Kušćević je veliki Hrvat, domoljub i Katolik i kao takav nikada ne bi lagao, tako da ateistička bando pustite našeg ministra da radi svoj posao!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.