Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA SJEDNICA
Povratak na članak

Krstičević: Temeljni cilj je redefiniranje koncepta nacionalne sigurnosti

U raspravi koja je uslijedila, istaknut je inkluzivan pristup izradi dokumenata koji će osigurati sveobuhvatnost i transparentnost procesa.

Komentari 7

BR
Brobi
19:44 21.11.2016.

Nista od te strategije nacjonalne sigurnosti ako se jesno u nju ne ugradi strategija, kontrole pete kolonom u zemlji, umrezenim u svim drzavnim institucijama.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
20:29 21.11.2016.

"Stručnjaci" za obranu su Igor Dragovan s osvojenih 153 glasova na zadnjim izborima i čuvar komunističkih arhiva, Kolindina predstavnica SDP-ovka Željka Antunović, savjetnica predsjednika Vlade Sonja Žerjav? Ovaj narod ima rijetko viđenu moć trpljenja.

VL
Avatar dobry
dobry
19:30 21.11.2016.

Hvala ti Bože, da se konačno netko sjetio. Srpska ekipa koja je aktivno sudjelovala u agresiji na Hrvatsku početkom 90-tih, a koja sada obnaša visoke dužnosti u Srbiji, totalno je preuzela diplomatsku inicijativu u svoje ruke i kako je biloo krenulo, za godinu-dvije, još bi mi ispali agresori na vlastitu državu a agresor nevina žrtva. Treba ih samo tući istinom, a materijala je puno: Vučić, T. Nikolić, Dačić, šešelko-sve potencijalni ratni zločinci....

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:53 21.11.2016.

Uz dužno poštovanje al ak Dragovan bude imal veze s nacionalnom sigurnošću il bilo kojom strategijom bilo čeg....onda odmah unaprijed morete se prekrižit !?

VL
AS
antun sklepic
06:45 22.11.2016.

kad vam zagusti prvi čete biti u šumi i nemojte baljezgat o nekim strategijama jer sigurno niko neće plesat kako vi mislite svirat toliko o vašoj naconalnoj obrani ako želite i dalje pljačkat hrvatsku možete računat samo na svoje uhljebe a oni će vam prvi zdimit negdje preko granice ako dođe do sranja.

VL
DU
Deleted user
19:34 21.11.2016.

Ma neka Dragutin Repinc najbolji polaznik Vojne akademije JNA rukovodi svim povjerenstvima, jer u OSRH zahvaljujući njemu Luciću, Kruljcu i Lovriću u OSRH su na čelnim mjestima JNA kadrovi jer se oni vode Zokijevom tezom kako su radnička i seljačka djeca dobra samo za ratovanje

VL
MI
miso
07:46 22.11.2016.

Nacionalna sigurnost je uništena raslojavanjem u Hrvatskoj i nepostojanjem elementarnih uvjeta života. Robovi, njih 330 tisuća, ne mogu braniti bogataše! ... Upropastili ste Hrvatsku, vi koji ste ju tako 'voljeli'.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.