Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mir na ovim prostorima
Povratak na članak

Krstičević i general Šundov na otkrivanju spomen ploče na Visu

S posebnim pijetetom sjećamo se svih poginulih i naša je obveza čuvati sjećanja na heroje koji su dali živote za slobodu, rekao je Krstičević

Komentari 17

DU
Deleted user
14:50 19.06.2018.

mozete otici na sutjesku gdje je izginulo puno dalmatinaca sa petokrakasa .....pa barem zapalite svijecu......

VL
Avatar IgorBr
IgorBr
14:50 19.06.2018.

Mi Hrvati sudjelovali smo u jednoj od najvećih pobjeda u povijesti ratovanja, pobijedili smo u ratu koji je definirao svijet i o kojemu će se učiti dok je ljudskog roda. Prvi smo ustali protiv fašizma, dali smo zapovjednika koji je organizirao antifašističku borbu u nekoliko država, ispisali smo povijest i na to trebamo biti ponosni. Toga se trebamo sjetiti, vremena kad smo u ključnom trenutku stajali na pravoj strani povijesti, svaki put kad se danas pojave oni koji veličaju one pripadnike našeg naroda koji su nažalost bili na krivoj strani. Nemojmo da oni koji uzvikuju ZDS, koji postavljaju ploče Francetiću, koji negiraju Jasenovac i veličaju zločine smjeste naš narod i našu povijest na gubitničku stranu. Oni nisu Hrvatska, mi - tiha i ponosna većina koja želi dobro svojoj zemlji i svojoj djeci u modernom svijetu - jesmo.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:18 19.06.2018.

Dok jedni slave antifasizam, neki drugi, manje pametni, placu na sudu jer su osudjeni zbog podrske fasizmu.

VL
SP
sputnik57
07:01 20.06.2018.

Ovaj Krstičević jedva nabada engleski, pa mi nije jasno kako je završio prestižnu vojnu školu u SAD-u? A najbolja mu je izjava da neće biti kandidat HDZ-a za Predsjednika RH, da će se povući iz politike nakon isteka ove funkcije. Svako bi se povukao kad je sebi osigurao business sa popravkom starih aviona koje trebaju izraelci isporučiti. Da nebi samo nakon slučaja "Kamioni" nastao slučaj "Avioni", pa da gledamo reprizu.

VL
DI
Direkt
13:04 26.06.2018.

Nije li Krstičević zalutao na savezničko vojno groblje u Milni, gdje su američki i britanski diplomati odali počast vojnicima svojih nacija što su u Drugome svjetskom ratu poginuli oko Visa, boreći se protiv Hitlera i Ante Pavelića?Kako ministar vlade koja ignorira Dan antifašističke borbe može odavati počast Amerikancima i Britancima poginulim u borbi protiv fašizma?Kako ministar vlade koja odaje počast na Bleiburgu – i ubijenim ustašama dakle – može odavati počast onima koji su poginuli u borbi protiv ustaša?Kako ministar vlade koja tolerira ustaško znakovlje može odavati počast vojnicima koji su se protiv tog znakovlja borili.Kako ministar vlade s kojom Židovi i Srbi ne žele u jasenovački muzej, može odavati počast onima koji su pobijedili jasenovačke ubojice! U Milni ste se, dakle, gospodine ministre, uspeli na vis licemjerja vlade u kojoj sjedite

VL
DU
Deleted user
15:01 19.06.2018.

Mirko i slavko idu putovima slavne revolucije...petokrakaske...gle slucajnosti ...petokrakasi su i vukovar sravnili sa zemljom. .

VL
DU
Deleted user
14:32 19.06.2018.

otidjite vas dvojica pitomac i ono i dssz u hirosimu i nagasaki gdje su vasi danasnji gospodari mucki pobili 300 000 japanaca.... ....a vase uvlacenje je prebolno...

VL
ZA
zarkotih
22:03 19.06.2018.

Koja predstava....

VL
RI
river
16:55 19.06.2018.

Igore aj ti polako preko Drine...ti ne pripadas na zapadnoj strain te krive rijeke

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.