Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAMIR NOVOTNY:
Povratak na članak

Kriza u Agrokoru imat će ogroman utjecaj na gospodarstvo

Oko sudbine potraživanja malih dobavljača koncerna, OPG-ova i obrta, Novotny je istaknuo nekoliko problema

Komentari 8

DU
Deleted user
12:33 05.04.2017.

Čudno da se nitko nije javljao kada je gazda plaćao dobavljačima robu nakon 180 dana i to kopenzacijom.Podmitio je čitavo " društvo " da šuti !

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:14 05.04.2017.

interesantno je da će kriza u agrokoru utjecati na banke, na dobavljače, na državu , na radnike što agrokora što tvrtki partnera apsurdno je da jedino neće utjecati na vlasnika ivicu todorića koji je spremio milijarde na sigurno i fućka mu se ...

VL
DU
Deleted user
12:41 05.04.2017.

Novotny, Marić, i ostali eksperti se sad javljaju??? Eksperti, majko Božja? Molim VL da nas poštedi ovakvih stručnjaka. Ekspert je, uostalom, onaj čovjek koji može najbolje objasniti zašto je njegova prognoza bila pogrešna.

VL
RI
rimac444
22:27 05.04.2017.

Glavni krivci za propast Agokora kao i čitavog realnog sektora su rohatinski, vujčić i partija koja ih je postavila na čelo HNB-a. Sa lošom nonetarnom politikom omogučili su bogaćenje bankama i uvoznom lobiju. Sve što proizvodimo mi je preskupo i ne isplati se ništa proizvoditi. Zar nije to dovoljan argument da je kriva monetarna politika ?

VL
DO
doktorica
14:49 05.04.2017.

zašto Agrokor nije država blokirala kad nije plaćao dobavljačima?A čitamo da je čovjek ostao bez stana jer nije platio Holdingu 200 kuna!Znači građani se mogu blokirati,oduzet im se može njihova kuća,stan,imanje-samo se tajkune ne može ,osobito Todorića miljenika HDZ-a!Sramota je da svi šute,dok Plenković zapravo nije odgovorio niti na jedno pitanje saborskih zastupnika nego samo sipa fraze i drži politički govor!Kao da su pred njime učenici kojima pametuje učitelj.A svaka druga riječ mu je kvalitetno,vjerodostojno i samo ističe svoj ego!

VL
PR
pritiskovic
14:46 05.04.2017.

Međugorska gospa nije ništa prorokovala o Agrokoru....dakle priča je prenapuhana.

VL
Avatar salaso
salaso
15:31 05.04.2017.

Kriza i lopovluk u državi imat će ogroman utjecaj na gradjane.To nisi primjetio u ovih 25 godina?

VL
JO
josmalopanestalo
20:28 06.04.2017.

a je pametan svaka mu je na mjestu, šteta kaj ga nisu deli umjesto alvareza

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.